Даниел Вълчев аха да удави жена си в Австралия! Вижте какво им се случи по време на гмуркане

2541
04 Юни 2018, 15:00


Екс министърът на образованието в кабинета „Станишев“ проф. Даниел Вълчев обожава красивата си съпруга Милена Паунова, но още се буди нощем от кошмари, след като едва не я удавил в Тихия океан, научи HotArena.

 

Тъй като е маниакално запален по гмуркането и използвал всяка ваканция, за да се отдаде на дайвинга, адвокатът от партията със затихващи функции на НДСВ принудил жена си да го последва в авантюрата, писа „Таблоид“.

 

Едно такова приключение обаче за малко да коства живота й, тъй като Милена страдала от язва на стомаха, а заболяването е противопоказно при дайвинг. Преди време двойката решила да празнува Нова година в Австралия, където юристът нямал търпение да надене маската и шнорхела и да се потопи надълбоко.

 

Баровците се засилили към топ мястото за дайвинг, мечтата на всеки гмуркач – Големия бариерен риф в Коралово море в периферията на Тихия океан. Там бившата зам. – министърка на регионалното развитие, която е умерен и предпазлив човек, преглътнала страха от медузите, които отгоре на всичко били в размножителен период, и решила да се топне в дълбокото. Но станал друг гаф – очилата й се замъглили и 30 минути плувала на десетки метри в тъмнотията на океана, без да вижда абсолютно нищо.

 

Макар и да била карала курсове по гмуркане, юристката така и не научила трика как да си сменя маската под вода. Вълчев бил наясно с драмата, но въпреки всичко накарал хубавицата да го придружи в опасното начинание.

 

Половин час професорът я снимал как се гмурка, а хасковлийката не посмяла да признае, за да не му развали удоволствието, че пред очите й е тъмница и е на няколко дъха от удавяне. Когато излезли на сушата, се оказало, че по грешка са промили очилата й не със специален разтвор, а с чиста вода, която не върши работа.

 

След като научил какво се е случило, той си казал, че трябва да се ожени за тази дама. След преживения стрес Милена се почувствала зле, стомахът я присвил, а щом се прибрали в България, лекарите я приели в „Пирогов“ и я оставили в болницата, тъй като била пред кръвоизлив на язвата. Можело да умре, ако не била взела мерки що-годе навреме.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени