Дара без операции и гадже

https://hotarena.net/az-jenata/dara-bez-operacii-i-gadje HotArena.net
Дара без операции и гадже

С искрен смях реагира на новината, че е сложила силикон, певицата Дара. Изпълнителката е категорична, че слуховете, че е напълнила пазвата с доволно количество кубици, само я разсмиват, научи HotArena.


Дара е доволна от размера на гърдите си и не би се подложила на подобна интервенция. Клюките тръгнаха след снимки на певицата, на които изглежда с много по-едър бюст от нормалното.


Оказа се обаче, че няма нищо изкуствено по варненката и тя е природно надарена.


Но за жалост, няма кой да се радва на даденостите на Дара. Девойката е сред най-желаните моми в родния шоубизнес, пише „България днес”.


Но след връзката си с Папи Ханс, любовните й отношения куцат. Дара се е отдала на летни приключения и купони с приятели, и не мисли за сериозна връзка.
 

3 Коментара

Антония

преди 3 години

За увисналите гърди, резултат от постоянното й шишкавеене, никой не си е и помислял, че са резултат от ЕСТЕТИЧНА интервенция. Ясно беше, че сама си е песнала статията за самочувствие, само че не й е пораснал само бюста, че да й завидим, сори.

Коментирай

Варна

преди 3 години

Тази и Марешки като ги видя по новините, па хеле като ги и чуя, потъвам в земята от срам.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Абе недей така, бая маане се иска да отгледаш такова чудо! Но дарчето ме кефи, че не се прикрива и макар да не е идеална винаги си е естествена! Затова от мен има палец нагоре.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.