Дара Екимова навърши пълнолетие, стана шофьорка и пусна летен хит

https://hotarena.net/az-jenata/dara-ekimova-navarshi-palnoletie-stana-shofiorka-i-pusna-leten-hit HotArena.net
Дара Екимова навърши пълнолетие, стана шофьорка и пусна летен хит

Месец след като навърши пълнолетие, певицата Дара Екимова е щастлив притежател на документ за управление на МПС, видя HotArena.

Наблюдателни фенове забелязаха, че освен шофьорска книжка Дара позира пред ново кокетно возило. Самата тя признава, че е сбъднала няколко свои мечти през това лято. Успешно е взела всичките си изпити както в училище, така и шофьорските, и пусна новия си летен хит  Apology, който се радва на завиден успех.

Въпреки че не успя да отпразнува шумно и подобаващо 18-ия си рожден ден, младата изпълнителка има повод да се гордее с постиженията си. Талантливата и упорита Дара признава,  че ще си подари кратка почивка по родното Черноморие, след което се впуска в работа по следващия си музикален проект, писа „България Днес“.

4 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Браво, герой! Уникално постижение! Нобел какво чака още?

Коментирай

Лоти

преди 3 години

Дарке, добре, че е нахалната ти майка да те пробутва напред!

Коментирай

Мими

преди 3 години

Същото безДарие като Поли Генова

Коментирай

Симона

преди 3 години

Направо вече не се трае, то не бяха пр акции с Хепи, то не бяха предавания, то не бяха интервюта и с двете. Просто аман! Да отива в чужбина да пее или да пее тихо в България.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.