Дара Екимова си боцка косата за хубост

https://hotarena.net/az-jenata/dara-ekimova-si-bocka-kosata-za-hubost HotArena.net
Дара Екимова си боцка косата за хубост
Дара Екимова се подлага на болезнена процедура за растеж на косата, видя HotArena.


Екимова показа в мрежата как си инжектира специален разтвор в скалпа й. Изглежда наистина болезнено, но девойката не се страхува от игли. Феновете й обаче смятат, че тя няма нужда от подобни интервенции, пише България днес.

4 Коментара

!!!!

преди 3 години

Има нужда. Такава процедура и е необходима, защото тя има редичка, тънка, провиснала и проскубана косица. На майка си прилича.

Коментирай

Хахах

преди 3 години

Противно чавенце,точно както майка си. Това чудо има самочувствие до небето още от ранна възраст,видяхме я в "Черешката на тортата" преди години.От тогава ми е ясна що за стока е . А и самата й физиономийка е противна,прилича на леля ми..

Коментирай

123

преди 3 години

Плеймейткиге са типичен пример как " по-много "-не е гаранция за успех, точно обратното.Момичето е страхотно и като поведение, и като външен вид. Най-малко някой ще я уплаши с грозни , комплексарски коментари....керванът ще върви дълго...за ужас на дребните и страхливи душиченца....

Коментирай

До 123

преди 3 години

Иве, ти ли си? Крванът ще върви дълго, ако и тя като мама ходи с чичко паричко. Всички видяхме колко е талантлива в "Гласът на България". Тогава малката се изцепи, че след време ще се редим на опашки за билети на концертите ѝ. Горкото! И си повярвало.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.