Дара гони 80 кила, бюстът й се наля, паласките преливат от оскъдни дрешки

https://hotarena.net/laifstail/dara-goni-80-kila-biustat-i-se-nalia-palaskite-prelivat-ot-oskadni-dreshki HotArena.net
Дара гони 80 кила, бюстът й се наля, паласките преливат от оскъдни дрешки

Младата певица Дарина Йотова напълня ударно и вече гони 80 килограма. От тънката талия и стройната й фигура няма и помен и всички недоумяват на какво се дължи този срив пише „Галерия“.

Колкото и да се прикрива от последните снимки се вижда, че е загубила талията си и е наляла много в дупето и бедрата. Тя обаче иска да е модерна и продължава да ходи с изрязване потничета и блузки, от които се изливат паласките й. Съвсем естествено, за радост на почитателите си, тя е наедряла много и в бюста, а това провокира слухове, че си е сложила силикон, което се оказа фалшива новина.

Дара не крие, че често похапва нездравословна храна - бургери и сандвичи. Любовният й живот куца. След връзката с Папи Ханс не е хващала гадже за по-дълго време. Вероятно това е причината за коренната промяна, коментират диетолози  и психолози. Певицата се отдава на летни приключения и купони с приятели и не мисли за сериозна връзка. Отлага свалянето на килограми за есента.

Проблемите с външния й вид започнаха преди година. По едно време бе свалила доста с житния режим на Петър Дънов, но след това отново качи. Пищната й фигура направи впечатление по време на участието й в „Капките“, където заради превъплъщенията си в различни образи на млади и сексапилни певици й се налагаше да облича предизвикателни тоалети, които изобщо не се връзваха с  пищните й форми. След това седенето вкъщи по време на карантината й се отразяваше зле и вече нещата са извън контрол.

15 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Много си е хубава Дара, млада естествена, да има някое и друго килце в повече, но това и ходи. Който не я харесва, да си намери кокъл и да го глозга.

Коментирай

George1

преди 3 години

Бездара,най лигавата проста кифла.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Не е вярно, Дара може много добре да пее и е от години актуална и свежа.

Коментирай

.

преди 3 години

Оставете Дара, кажете за Тита бременна ли е вече

Коментирай

TheChosenOne

преди 3 години

Много си прав , екстра е момичето. Да има къде да се хванеш , кво ми пука колко кила е.

Коментирай

Дропла

преди 3 години

Дроплаааа

Коментирай

60 да, 80 в никакъв случай

преди 3 години

Май не сте виждали жена, която тежи 80кг? Макс 60кг е, предвид ръста и. Андреа беше 70 +-2,когато беше огромна, Дара изглежда далеч по-добре от нея, не се излагайте.

Коментирай

......па

преди 3 години

Тази да вземе да си прибере езика зад заъбите най-после,че изплезена изглежда психично болна.

Коментирай

...

преди 3 години

"Вероятно това е причината за коренната промяна, коментират диетолози и психолози." Със сигурност диетолози и психолози (в множествено число :D) седят и анализират Дара, понеже нямат реална работа хората.

Коментирай

Mari

преди 3 години

От нямане какво да измислят писачите се хванали на това хубаво и талантливо момиче кусури да търсят! И да пропагандират отслабването, лишенията, стреса как изглежда и цялото това безумие,че да се харесва на дебилите накрая! Отвратително ! Фалшив свят на фалшиви ценности, зорлем тласкащ слабохарактерните момичета към комплекси, диети, страдания и притеснения. Вие сте ВРЕДНИ! ПРЕСТАНЕТЕ!

Коментирай

Отец Никодим

преди 3 години

Дара и преди си имаше пищни форми, а сега с някое друго килце отгоре направо ми разбива всички фантазии! Не изглежда като да е 80 килограма, но дори и толкова да беше пак бих и го нахендрил!

Коментирай

Уникална злоба..

преди 3 години

Tuk spisva6tite imat spe6na nujda ot xanax. Piite gi tea hap4eta be hora, ne e sramno .. na pove4eto ot vas jenite I'm sa po 80 kila, gledat planeta I se kefqt na kebap4eta, ama ina4e komentirame koq kakva bila.. mi te teq deto gi komentirate nqma da vi poglednat! Nikoi ne haresva typani s 2 leva v joba I samo4uvstvie za 2 billion. Ae vzemete se v ryce I si piite rakiite na divan4eto v panelkite.. pathetic losers

Коментирай

?!?!?!

преди 3 години

Евалатааа, който разбира - тука се спира ;) Давай Дарче нека расте бюста естествено, а на другите да ти завиждат (включително драскачката на статията) !!!

Коментирай

:)

преди 3 години

60 кила при нейният ръст изглеждат ужасно! Ако беше по-висока нямаше изобщо да си личат, но не е такъв случаят. В пъти предпочитам стройни и слаби жени - просто вкус, никой не съдя.

Коментирай

:)))))

преди 3 години

Малко трудно някой би завидял на ниска и набита женичка с виме до пъпа....Няма проблем, явно ти живееш в някакъв паралелен свят. Enjoy!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.