Дара прецаква Фики в Капките

https://hotarena.net/laifstail/dara-precakva-fiki-v-kapkite HotArena.net
Дара прецаква Фики в Капките
Дара е на път да дръпне килимчето под краката на Фики Стораро в шоуто „Като две капки вода” по Нова тв, узна HotArena.


Младата певица бавно, но сигурно, отнема предимството на своя колега, на когото доскоро се приписваха най-големи шансове за победа в предаването.


До финалите на „Капките” има още цял месец и се очаква това време да бъде оползотворено най-добре от най-младата участничка в шоуто – любимката на тийнейджърите Дара. На последния лайв стана очевидна тенденцията тя бавно, но сигурно да отмъква в своя полза гласовете на публиката. Най-ощетен от това е най-големият ѝ опонент в битката за първото място – Фики Стораро.


Звездата на „Пайнер” влезе с летящ старт в шоуто. Още първата вечер той бе провъзгласен за голямата изненада на „Капките” този сезон. С имитация на Стиви Уондър, който се оказа негов идол от детските години, младият певец спечели огромна фенска маса не само сред традиционната си публика, но и сред хората, които досега не са му обръщали внимание, защото не харесват стила музика, в който се изявява. Няколко седмици по-късно обаче резултатите от класирането в шоуто показват, че Фики започва да отстъпва пред напористата Дара. Макар все още двамата да се гонят, разменяйки си непрекъснато първото и второто място, талантливата варненка вече се очертава като най-силният претендент за победата.


Дара и Фики са дръпнали толкова напред във временното класиране на шоуто, че вече никой не се съмнява, че именно те двамата ще останат на сцената до края на „Капките”. Единствената неизвестна за момента е кой ще се класира първи и кой ще остане втори. На последния лайв Дара се представи като Катя от „Ритон” и успя да спечели най-много гласове от журито, макар че след вота на останалите участници и на зрителите победител стана младият актьор Анди. Но в общото класиране Дара поведе. До великденското издание на шоуто тя събра 85 точки. За момента Фики има само с една по-малко – 84. Но това класиране на практика има значение само до финалите. Последните изпълнения се оценяват единствено от зрителите, затова истинското състезание между двамата претенденти ще бъде накрая.


Още от сега лагерите на Дара и Фики обмислят какво ще правят на финалите, макар че до достигането им остава цял месец. Според информация на „Уикенд”, има огромна вероятност в последното издание на шоуто двете звезди да се надпяват с народна музика. Резултати от предишни сезони показват, че именно родният фолклор е посрещан от зрителите с най-бурни аплодисменти и се радва на най-добър вот. Фики открай време се слави като изключителен изпълнител на народни песни. Дара също се справя добре с фолклорно пеене, а в „Х Фактор” преди 4 години разтопи журито с изпълнение на песента на Стефка Съботинова „Притури се планината”. Няма да е изненада, ако и сега избере нещо подобно, с което да докосне патриотичната струна в душите на зрителите и да ги накара да пуснат по един есемес в нейна полза.


Шансовете ѝ са огромни, защото именно нейната публика – тийнейджърите, гласува най-много в шоуто. За Фики пък се говори, че откакто се оженил, се оплаквал от все по-намаляваща фенска маса. Доброто му представяне в „Капките” до голяма степен компенсирало тези загуби. Но пък новите фенове били по-скоро зрели хора, които не са склонни да гласуват в подобни програми, твърдят запознати. 

20 Коментара

Mimi

преди 3 години

Откакто ограничиха гласуването до 10 смс от един номер, Фики не е имал победа.СлучаЕност?

Коментирай

Браво!

преди 3 години

Нека българите да пребъдем!!! Гласувайте за нея!

Коментирай

не се знае

преди 3 години

Това класиране в момента е да се определят 4-те участника за финала. На финала всички точки се зануляват и реално всеки един от четиримата има шанс да победи, защото само зрителте гласуват. Току виж Димитър Маринов победи с някоя ревлива песен. А Хилда като види Тото и се подмокря.

Коментирай

Важно е българин да спечели..

преди 3 години

а не мазната манго чалга!!! Като иска да е признат, да ходи в Белгия или Франция. Там обичат мангалите много! Ние българите не ги и няма да ги обичаме! Точка!

Коментирай

!!!

преди 3 години

Никога не бих гласувала за мазният мангал Фикрет! Да се маха!

Коментирай

Naglaseni rezultati

преди 3 години

Nqkoi vqrva li che glasovete se otchitat spored sms -te. Veroqtno se naglasqvat rezultatite. Vse pak se vzima pod vnimanie razlichnata populqrnost na zvezdite.

Коментирай

Мале мале

преди 3 години

Бахти расистите хахахаха момчето пее добре,справя се със задачите,избягва да си прави чалгарските извивки,какъв е проблема да спечели, ама не БЪЛГАРИН да спечели хахахаха

Коментирай

:)

преди 3 години

В пъти предпочитам БЪЛГАРИН да спечели, а не прост мангал от чалга бранша! Аз живея в БЪЛГАРИЯ, а не в Мангалия! Нека съм расист, мнението ти не ме вълнува изобщо!

Коментирай

До :)

преди 3 години

Така да се засягаш,трябва да си някой от обединените патриоти,няма кой друг да е хахахаха chill

Коментирай

:)

преди 3 години

Има голяма разлика между изразяване на мнение и засягане от такова, но ти явно си от онези 80% и не можеш да го проумееш.

Коментирай

Марта

преди 3 години

Бавноразвиващ се расист и защо се представяш за жена, след като си личи,че си мъж??? А Дара е едно посредствено момиченце.

Коментирай

Марта

преди 3 години

Сигурна съм,че ти от сутрин до вечер слушаш чалга, а тук се правиш на големия патриот. Сега гласувай за тази посредственячка Дара.

Коментирай

Марта

преди 3 години

Фики слага посредствената Дара в малкия джоб, а ограничените расисти са без никакво значение.

Коментирай

Мими

преди 3 години

Важно е да спечели талант, тоест Фики, който слага посредствените Дара и Димитър Маринов в малкия си джоб. А расизъм винаги е имало.

Коментирай

Мими

преди 3 години

Все пак Фики, който е талант, е класи над бездарните Дара и Димитър Маринов. А расизмът винаги е съществувал.

Коментирай

Мими

преди 3 години

Разбира се,че бих гласувала за таланта, т.е. за Фики, а не за тези бездарници Дара и Димитър Маринов. А расизмът винаги го е имало.

Коментирай

Мими

преди 3 години

Пак по-добре той, отколкото бездарниците Дара и Димитър Маринов

Коментирай

Гери

преди 3 години

До :) Трябва да победи таланта. Фики се справя в пъти по-добре от тези бездарници Дара, Галка и Димитър Маринов и го доказва всеки път! Той е класи над тях като вокален диапазон и техника. А такива тесногръди и супер ограничени расисти като теб ги е имало винаги.Нищо ново под слънцето.

Коментирай

До Гери

преди 3 години

Както и винаги е имало и ще има заядливи мисирки като теб, които не приемат чуждо мнение и умеят да си служат само с обидни квалификации. Фики далеч не е най-добрият, фактът че е чалгар и циганин е просто добавка към цялостният му “образ”.

Коментирай

........

преди 3 години

Халтураджян чалгализира Капките.Толкова противни участници не е имало в нито един сезон.Не гледам.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.