Дарина Павлова комшийка с жената на Стинг! С тях е и Рон Мос

https://hotarena.net/laifstail/darina-pavlova-komshiika-s-jenata-na-sting-s-tiah-e-i-ron-mos HotArena.net
Дарина Павлова комшийка с жената на Стинг! С тях е и Рон Мос

Дарина Павлова става комшийка на жената на Стинг - британската актриса и продуцент Труди Стайлър, по време на 20-ото издание на Ischia G1oba1 Fest. Те ще обитават петзвездния хотел „Реджина Изабела\" в красивото градче край бреговете на Тиренско море, Лако Амено.

 

Комшия по апартамент ще бъде и актьорът Рон Мос, повече познат като Рич от сериала „Дързост и красота\", който ще представи в Иския последния си филм.

 

Труди Стайлър вече пристигна на Зеления остров. Тя приветства гостите и вдигна наздравица със собствената си реколта вино, която заедно със световния музикант произвеждат в тузарското си имение в Тоскана.

 

Стайлър ексклузивно обяви, че в Иския ще бъде европейската премиера на филма lnfinite Storm с участието на Наоми Уотс и Bили Хоул. Тя е продуцент на драмата, в която се разказва за доброволка (Уотс), която спасява тайнствен непознат в планинска буря.

 

В сряда ще пристигне и Дарина Павлова, която е в борда на фестивала от самото му създаване. Българката ще е почетен гост на всички премиери и галавечери, а тя ще бъде в компанията на своя пиар Сандро Рубини, който вече развива успешен продуцентски бизнес и в Мексико, пише „Телеграф“.

3 Коментара

ха ха

преди 1 година

Италианците са майстори в изсмукването парите на такива патици като нея и се подиграват зад гърба им.

Коментирай

питър

преди 1 година

не само италианците се подиграват с бай ганьо...

Коментирай

......па

преди 1 година

То и с пияните търкалящи се по земята и повръщащи англичани се подиграват ПитърчО.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.