Дъртакът на Мис България бе разкрит: 60-годишният строителен бос Коста

https://hotarena.net/laifstail/dartakat-na-mis-balgariia-be-razkrit-60-godishniiat-stroitelen-bos-kosta HotArena.net
Дъртакът на Мис България бе разкрит: 60-годишният строителен бос Коста
\"Мис България 2019” Радинела Чушева крие възрастното си гадже и лъже, че е само на 34 години, но папарашка снимка от софийското летище разкри истината. Оказа се, че хубавицата спи с мъж на поне 60 лазарника. Именно това е тайнствения спонсор на красавицата, който я уреди и с титлата й. Според източник на HotArena, той има доста солиден бизнес в строителството и се казва Коста.

В началото на август двамата отпътуваха с директен полет от София до гръцкия остров Миконос. Макар че лицата им били скрити зад задължителните предпазни маски, бившата адреналинка с огромни хиалуронови устни веднага била разпозната. Според близки на Радинела, нейната половинка e с поне 35 години по-възрастен от нея, а тя очевидно се срамува, че дарява с ласките си дядка, вместо някой снажен младок.

„Той е по-голям от мен с 10 години. Разликата във възрастта ни не е толкова фрапираща. Преди ме бяха свързвали с някакъв италианец, когото дори не знам и познавам, бяха ме свързвали с други мъже, на което искрено се смея”, оплете се в нелепи обяснения 24-годишната Чушева. Освен от неудобство, че трябва да се въргаля в кревата със старец, за да поддържа висок стандарт, тя била принудена да крие връзката им, понеже любовника бил семеен мъж с деца кажи-речи на нейната възраст.

Гаджето й, което може да й бъде татко, видимо е доста по-възрастен. Радинела не се притеснявала да пътешества по време на пандемията и дори планирала още едно пътешествие до края на годината. „Не изпитахме никакви затруднения относно пътуванията, изискваше се PCR тест, което е хубаво, защото сме сигурни за себе си и хората, които са на този остров. 24 часа преди излизането ни беше необходим и QR код. Нямах притеснения и относно взимането на секрети за теста за коронавирус. Пътувах и през април до Гърция, Халкидики, така че това е втори път, в който си правя тест”, разказва Радинела.

Двамата с гоподина в почти пенсионна възраст отседнали в един от най-тузарските хотели на острова. Нощувките в 5-звездния хотел достигали до 1000 евро на вечер, а апартаментите били с гледка към морето.. Богатият й любовник не пестял средства, когато ставало въпрос за щастието на метресата му. Месец преди пандемията от коронавирус двойката отмаряла на Малдивите и в тузарския австрийски курорт Тирол. Влюбените отседнали в един от най-скъпите хотели в пайона, който е сред любимите на Арнолд Шварценегер, писа \"Уикенд\". 

 

10 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Дъртакът-клиент, каканашарена, не забравяйте, че девойката проституира, така че ви моля да изпозвате коректните термини.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

...дарява дядката с гумени"ласки"...

Коментирай

Бляк

преди 3 години

Добре де, една мис бг през годината нали уж има някакви задължения като благотворителни каузи и т.н. За този урод веднъж не съм прочела да присъства на нещо подобно, а само с кого си ляга за пари.

Коментирай

Буболинчо

преди 3 години

Дъртака, дъртака чеше котака!

Коментирай

......па

преди 3 години

Защото "конкурса'' на Ирина Папазова е порнографски.

Коментирай

Радинелка Шибанелка

преди 3 години

Доста извратено, и тази я видят за ВИП сигурно, отврат. И много жалко също, да спи с дядовци, за да ходи по почивки и за парцалки, боклук.

Коментирай

Ужас

преди 3 години

Ужасно е.....

Коментирай

Radinela traversa

преди 3 години

Taq samo dqdki se ebe .. i s po stari sam q vijdal.. mnogo e dolna i gnusnaa.. qvno dosta q gavrqt inache koi she plashta xaxax ima.mn po hubavi za kurvi toq e slqp

Коментирай

Маги

преди 3 години

Тези уста,ужасно я загрозяват.

Коментирай

Кайо

преди 3 години

И топи чушката, затова се казва чушева.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.