Дъщерята на Mис България става златно момиче

15 Октомври 2022, 12:00


Дъщерята на „Мис България – Свят“ 2017, Вероника Стефанова е на път да се превърне в едно от новите златни момичета. Малката Анжи още не е навършил четири годинки, но вече се изявява като гимнастичка.

 Момичето е записано в клуба по художествена гимнастика „Биляна“ и вече печели първите си медали. Анжи е част от най-малките гимнастички в клуба, но се отнася изключително сериозно към тренировките и бързо напредва. Нейните родители и роднини не крият радостта си от успехите на Анжела.

„Моето златно момиче“, казва с гордост Вероника за щерка си, а бабата Ася също е във възторг. Дали малката Анжи някой ден ще донесе златен медал от олимпиада за България тепърва ще разберем, но предпоставките са налице. Нейната майка се е занимавала с балет, което е още един допълнителен плюс за Анжи. Мис България 2017 разказва, че двете обичат да танцуват заедно в къщи, а  малката лесно усвоява  движенията.

Вероника има две дъщери, като втората, Анабел, се роди миналата година Техният татко се казва Филип и осигурява всичко необходимо за своите принцеси, пише „България Днес“.

Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Браво на малката Анжела! Браво и адмирации за упоритата Вероника
преди 3 месеца
0
Сигурни сме, че един ден Анжи ще покори най-високите върхове в спорта, като пример е нейната майка постигна с много труд най-високото отличие за МИС и е модел на световно ниво! Успех на цялото им прекрасно семейство! България се гордее с такива смели и дисциплинирани деца!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Колко много злоба! Вероника Стефанова е единствената МИС спечелила с красота и интелект
преди 3 месеца
0
А в миналото Вероника никога не е била дебела, а дори беше болно слаба! И хора когато някой е успял в живота си да се пребори с болести и да стигне до световната сцена и да прослави България пред целия свят, би трябвало да се гордеем с нея и да приветстваме това, че и собствената си дъщеря я учи на труд и постоянство в областта на спорта а не я мъкне по кръчми! Учи децата си да получават с труд вдичко
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
susy
преди 3 месеца
-2
Ще стане златно момиче, ама друг път! В този спорт връзкарките с парите нямат шанс. Или го носиш в себе си или ревеш зад завесите! Това е положението! Знаем майка й как стана Мис... Само да и видите снимки преди да хване чичко паричко, беше покъртително дебела и целулитеста. Въртеше се около автомобилните състезатели,но никой не й обръщаше внимание, защото беше невзрачна
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Df
преди 3 месеца
0
Дай неограничено количество пари на жена и гледай какво става!
питър
преди 3 месеца
0
всеки иска да лежи и да лапа пари на чужд гръб


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени