Дъщерята на Никола Гюзелев стана част от екипа на Ути Бъчваров

https://hotarena.net/lubopitno/dashteriata-na-nikola-giuzelev-stana-chast-ot-ekipa-na-uti-bachvarov HotArena.net
Дъщерята на Никола Гюзелев стана част от екипа на Ути Бъчваров
\"Да, дъщерята на оперния певец Никола Гюзелев - Адриана, е част от нашия екип на сладокусното предаване по БНТ. Тя е една приятна дама, която освен много други таланти, има и един, който е наш общ - обожава готвенето\", разказва Бъчваров, разбра HotArena.


\"Не съм се отказал от пътуванията си в малки и големи градове, където представям вкусните български традиции. Но сега всички трябва да си останем вкъщи\", категоричен е Ути. Симпатягата, който тази година навърши 50, не съжалява, че се е разделил с Катето Евро, която бе предишната водеща на предаването. 


\"Катето е пораснало момиче и сама взема решенията си. Не й се бъркам, с нея от години сме приятели\", споделя Ути. Колкото до красивата Адриана, тя е родена в София, но израснала в Италия. Работи четири години в офиса на един от българските евродепутати в Брюксел, но усеща, че сърцето й е другаде. Връща се в България почти на шега и миналата година сключи брак у нас. 


\"Кулинарното изкуство за мен е наслада. В момента ми се иска само с това да се занимавам, макар да знам, че имам и други таланти\", споделя с усмивка Адриана.


Тя олицетворява максимата, че всяка дъщеря е слабост на баща си. През последните дни на Никола Гюзелев Адриана е неизменно до леглото му. Именно хубавицата, която е плод на любовта на баса с втората му съпруга Ана-Мария Гюзелева е наследница на почти цялото богатство, което той остави след кончината си през 2014 година, пише България днес. 

4 Коментара

Фен

преди 4 години

Много симпатично момиче. Личи си средата, в която е отраснала. Веднъж да намерят нови, свежи лица, които да показват на екран, не само стари и втръснали муцуни.

Коментирай

преди 4 години

Mnogo priqtno momiche!

Коментирай

Кслцкфлд

преди 4 години

Гледах предаването. Много е симпатична и чаровна. Хубаво готви.

Коментирай

да

преди 4 години

Много по-добър избор от омръзнала на всички лигла Катето Евро.Адриана е копие на майка си.Хубавици и двете.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.