Дъщерята на президента без море цяло лято репетира главна роля в "Живот по време на апокалипсис" с Касиел Ноа Ашер

10 Август 2023, 10:00


Дъщерята на президента Румен Радев Дарина Радева, остана без море и цяло лято репетира за главна роля в постановката „Живот по време на Апокалипсис“ по текстове на Юкио Мишима, пише България Днес.

Новината произведе режисьорката на спектакъла - Касиел Ноа Ашер, която се похвали със снимки от репетиция във фейсбука си. На нея Дарина Радева пее в червена риза с блестящ поглед и пусната коса.

„Много е талантливо и упорито момичето. В целия клас на проф. Пенко Господинов има бъдещи звезди. Харесва ми да работя с млади хора“, казва очарователната Касиел.
Премиерата ще е през септември, а в актьорския състав влиза още състудентката на Дарина - Йоана Димитрова, Мартина Апостолова, Паоло Лалев, Яра Ходкевич-Енев. Проектът ще е с помощта на дотация от Министерството на културата, обясни Касиел.

Догодина талантливата студентка Дарина Радева ще се дипломира в НАТФИЗ в класа на проф. Пенко Господинов.

Касиел Ноа Ашер се запознава с Дарина, след като на няколко пъти я гледа в представления на курса. След като стана скандалът с евентуалното участие на Радева във филм на Максим Генчев, Касиел застана на страната на своята колежка с думите: „Тъй като вече става непоносима масовата лошотия, ще кажа няколко думи за нашата бъдеща колежка Дарина Радева! Момичето е много интересна актриса, макар и още в трети курс! Няма никакво значение на кого е дъщеря. Има талант. Аз я харесвам и смятам, че ако има късмет да работи със стойностни режисьори, ще постигне много в нашата трудна професия“, каза тогава Касиел.

Работата по новия й проект е започнала още на 17 юни и оттогава Дарина не е спирала да работи.

Според близки до Касиел Ноа Ашер с истинско име Деси Спасова тя отдавна е взела под крилото си президентската наследничка.
Касиел, прочула се преди време с ролята си в постановката „Дон Жуан в пъкъла“ на режисьора Иван Станев, в която играеше чисто гола и се облекчаваше пред публиката, днес отново се занимава с авангарден и „свободомислещ“ театър по думите на специалисти.

Касиел Ноа Ашер е дъщеря на актрисата Рут Рафаилова и режисьора Красимир Спасов. Рожденото й име е Десислава Спасова, а през годините бе известна у нас и като Деса Красова.

Талантливата Касиел играе в много спектакли и филми, като в момента е повече режисьор. Казва, че това й дава смисъл и я прави щастлива.

„В „Нощта на Покера“ по мотиви от „Трамвай Желание“ на Тенеси Уилямс съм събрала звезден екип актьори и за нас е чест, че играем в театъра, именуван на моя професор Крикор Азарян“, казва Касиел. Наскоро пък се излъчи и документалният й филм „CINEMA GARAGE“, който тя осъществи заедно с оператора Калоян Божилов.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени