Дъщерята на Ваня Щерева стана татуист, нашари десет за ден

11 Октомври 2022, 15:03


Ексцентричната певица Мила Роберт стана татуист само за ден. Лъчезарната изпълнителка сподели поредица от видеа в личния си профил в Инстаграм на доволни от рисунките й клиенти.

Забава

„Не е шега, направих татуировки на 10 човека само за ден“, похвали се пред екип на „Телеграф“ дъщерята на Ваня Щерева. Тя добави, че рисуването определено й се отдава. В профила си певицата показа, че най-много й се получава да прави семпли сърчица и сама нарече себе си Кралицата на сърцата, въпреки че сред татуировките й имаше и такива на цветенца. В края на работния си ден като татуист Мила Роберт благодари за възможността и доверието на всички, легнали под иглата й, и обеща съвсем скоро това да се повтори, а защо не да се превърне в традиция.

История

Цялата история започнала преди време, когато самата тя си прави татуировка. Първата картинка Мила нарисувала на ръката на една татуистка. Още тогава много й харесва и така се ражда идеята някой ден да татуира всички нейни фенове, които искат да се сдобият с авторска рисунка от Мила. Дори й минавало през ума някой ден, ако не пее, да стане татуист.Засега това обаче е невъзможно, защото Мила Роберт не се е отказала от музиката и изкуството. “В момента работим по музиката за един филм“, похвали се пред „Телеграф“ тя.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
0
Ваня Щерева+дъщеря=Ива Екимова+дъщеря=Гала+дъщеря.Еднакво досадни и омръзнали на 99.99% от аудиторията.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аман вече
преди месец
0
Не знам докога очевидната липса на образование, култура, приятен външен вид и житейски успехи ще се счита у нас за ексцентричност и гениалност. В тая "държава" никой ли не чете, гледа, пътува, да придобие малко база за сравнение, ако такава му липсва!? Уникално просто, грозно и провалено същество.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ах!
преди месец
0
Вечните, ненаситни превземкии да се привлича внимание...тя и майка и жадни та гладни за слава ...Мъка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени