Децата на Милен Цветков остават без наследство? (Банка може да вземе имуществото на трагично загиналия журналист)

https://hotarena.net/laifstail/decata-na-milen-cvetkov-ostavat-bez-nasledstvo HotArena.net
Децата на Милен Цветков остават без наследство? (Банка може да вземе имуществото на трагично загиналия журналист)
Без наследство може да останат децата на убития в зверска катастрофа от дрогирания Кристиан Николов журналист Милен Цветков, узна HotArena.


Близко до трагично загиналия тв водещ споделят, че жилището, в което той до последно е живеел, е било ипотекирано в банка, а вноските Милен чинно е погасявал ежемесечно. Юристи обясняват, че ако двете му деца - дъщеря му Калина от първия му брак и 8-годишният син Боян от втората жена Ивета, приемат като наследство въпросния имот, ще унаследят и големия заем, който баща им е получил при ипотеката. Така те ще трябва да изплащат дълга към банката, а ако откажат да го направят, апартаментът на Цветков ще бъде придобит от институцията и ще бъде продаден от ЧСИ. 


Някои бивши колеги на журналиста разкриха веднага след смъртта му, че последните две години от живота му са били трудни финансово. Безработният Милен, който се върна на екран само месец преди да бъде убит, едва се справял със задълженията си. но въпреки всичко издържал стоически на напрежението и не показвал пред никого, че има проблеми, които му тежат. 


За да подкрепят финансово двете му деца, негови приятели инициираха дарителска кампания, която да набира средства в тяхна помощ. До момента с дарения са се включили над 2600 души, а събраните пари приближават 200 хиляди лева, въпреки, че целевата сума бе 100 хиляди. Повечето от дарителите са анонимни, но в списъка се виждат някои колеги на Цветков, актьори и други известни българи, пише Ретро. 

13 Коментара

преди 3 години

Sramota,да доставяш"истина,когато всички играят шушумига и платени-и само 2600 дарители.призовавам да дарите по 5лв.не са важни парите.

Коментирай

2859954564

преди 3 години

С какво децата на Цветков са повече от други деца които поради различни причини сага са сираци? Кой за тях да събира пари и да погасява заемите на техните починали родители? Какво като Цветков е бил журналист? Хайде стига вече, ще има дело на което убиеца ще бъде осъден да заплати и пари с които ще могат да се погасят тези заеми, не правете хората на глупаци....Да трагедия е, не отричам....но има и много други деца които се нужадаят от помощ но никой не говори за тях.

Коментирай

hehe

преди 3 години

с това, че са деца на един от малкото ни стойностни журналисти и хората, в знак на признателност към него и към това, за което се бореше, се организираха и дариха пари. Какъв ти е проблемът на теб? Да не би от теб да са ги взели парите, че те свива жлъчката? Като виждаш и други деца в нужда, организирай нещо и им помогни. Покажи се като стойностен човек, събери хора около себе си и те сами ще те послушат да си дарят парите! Нали много знаеш, значи ще ти се получи :D

Коментирай

Ratw

преди 3 години

Престанете да хулите! Да имаш деца е дар Божи и да можеш да ги гледаш как растът, женят /омъжват се, имат свое поколение. Милен Цветков няма да има шанса да види сина си като свое копие. Дали са събрани 100-200-300 хиляди няма значение. Такъв горд и принципен човек като нещо просто не би ги приел. Нека запомним, че Милен Цветков беше й е икона в журналистиката. Принципен, смел в изказванията си, понякога груп, но със своя неповторим чар и усмивка. Маймуно мръсна :) Да децата му не са по-специални от всички други, но негови колеги, приятели, почитатели са искали да направят нещо за тях. По телевизията се съобщи няколко пъти за кампанията и който е искал е помогнал, който не не. Въпрос на избор.

Коментирай

Мм

преди 3 години

Момченцето му е много малко. Загубата за него е най- голяма. По- голямата част от парите трябва да са за него. Да може спокойно да учи. Дано

Коментирай

До hehe

преди 3 години

И ако не е тайна за какво се е борил Милен Цветков? Посочи ми една негова кауза като журналист, например да е организирал дарение в помощ на някого, събирал средства за лечение на деца, възрасти или бедставщи? Да отразявал е критично събитията в България, но това е било свързано с неговата работа... Не разбирам и злобата в твоя коментар, нима да се изразява мнение различно от останалите е забранено?

Коментирай

zorzo

преди 3 години

Toi se borese za pravota -neka i nie da sme ednkavi s vsicki ! I moite detsa ostanaha na 5 god. i na 12g. siraceta .Uciha raboteha , i sega nared s drugite desa deto imat dvama roditeli !!!

Коментирай

Аз

преди 3 години

Спрете с тези гнусни коментари! Седнали ли сте да злобеете ,че хората събират пари за едно 8 годишно дете останало без баща! Гнусно е да правите сравнения ,детето не е виновно ,че баща му е бил известен! Като сте толкова загрижен/ загрижена за всички деца останали без родители ,направете и вие една кампания за набиране на средства за тях!

Коментирай

hehe

преди 3 години

няма и да разбереш злобата, защото я няма. Има само сарказъм :) Относно работата на милен цветков - точно критичното отразяване в работата му го направи това, което е сега за много хора. Има си хора за каузи, има и журналисти - това са две много различни неща. А ти хубаво отговори, ама не каза какво ще направиш за другите деца в затруднено положение? Или само ще изискваш от останалите с коментарчета в нета? Нали те е грижа за децата, пък и ги разбираш нещата :D (сарказъм е, това, не злоба. Нюансите са тънки и не са за всеки - не е като да тропаш с краче и да викаш "к'ъв е тоя"...

Коментирай

до коментар под мен

преди 3 години

Такива силни мислители" като вас има във всяка една сфера,предприятие,начинание.....ще кажа само-страшно е !!

Коментирай

589

преди 3 години

С вашата злоба и язвителност не можете да промените моето ментие. Още повече това Ви поведение затвърждава моето виждане по въпроса за това, че има хора и по-хора от останалите. Всеки ден има катастрофи и много деца остават сираци, но за тях не се пише или събират средства. Ако на мястото на Милен Цветков беше друг човек, съпруг и баща дали щеше да се говори за този инцидент толкова много? Щеше ли да се организира полет за неговите близки за да присъстват на погребението му? А дали медиите щяха да отделят такова внимамие на неговите деца и съпруга? Знаем какъв е отговорът на тези въпроси, така че спестете си злобата и иронията. А това какво е направил Милен Цветков, както и да се събират пари за синът му е въпрос на лично мнение и избор.

Коментирай

бееее,

преди 3 години

Не разбирам колегите му журналисти които непрекъснато бълват сърцераздирателни новини за децата му.Така само ги травмират повече.Ето има хора които правят дарения,събират пари ще му изплатят апартамента.Дъщеря му е 24 годишна може сама да се грижи за себе си.Момченцето си има майка,ще си го отгледа както много други сами майки.Стига правели сензации от трагедии.

Коментирай

do 589

преди 3 години

и пак не каза ти какво правиш, за да помогнещ на другу деца в затруднено положение? :) не се и опитвам да променя нищо в теб, природата е по-силна :) стой си на това да спрат да се събират пари за децата на милен цветков, щом не можеш да разбереш защо хората го правят. Тази реакция беше много повече от просто събиране на пари, беше реакция срещу цялата ситуация, в която надрусан изрод направи катастрофата. Но хора като теб виждат само парите. И вместо да предложиш нещо градивно, продължаваш с тъпо упорство да искаш това да се спре. Не искаш да се помогне на другите деца, искаш на тези специално да е им се помага. Няма да ти кажа как се нарича такъв човек, щото пак ще изпаднеш в сълзливото си самосъжалително настроение, че някой те напада, щото имаш "различно мнение".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.