Деян Донков подлуди Народния - иска да играе само с жена си

https://hotarena.net/laifstail/deian-donkov-podludi-narodniia-iska-da-igrae-samo-s-jena-si HotArena.net
Деян Донков подлуди Народния - иска да играе само с жена си

Деян Донков ще играе само с жена си -  бил толкова стресиран и  наплашен от разпространение на вируса, че няма намерение дори да си партнира с по-близки колеги. Обяснил на Мариус Донкин, че ще дели сцена единствено с Радина и не желае да репетира в нови спектакли, за да си спести излишни интимности на сцената. Шефът на първата ни сцена приел каприза на една от звездите си и така Донков ще се изявява само в „Любовникът” на Харолд Пинтър в който участва заедно с жена си.

Колегите му не са изненадани от неочакваната му реакция, защото Донков никога не е крил, че понякога е подвластен на контрастни душевни състояния. Актьорът от Видин е скачал с парашут от 3500 метра височина, н пък има фобия от земетресения. Няколко пъти дори се среща очи в очи смъртта.

Още не ходи на училище, когато влиза в моргата, където е майка му, единственият патоанатом във Видин. Пада във варницата  на съседния строеж. Баба му успява да видя ръката му в последния момент която маха на повърхността.  Донков събужда в болницата с тръбички в устата и с ужасния спомен как поглъща вар. Постепенно се изправи лице в лице със страховете си и се превръща в един от най-големите смелчаци по кейовете и пристанището на Видин. Бъдеща звезда скача от 10-12 метра без да му мигне окото.  Като тийнейджър изтръгва непозната госпожица от лапите на смъртта, когато реката обръща надуваемия дюшек на влюбена двойка.  Момичето започва да се дави, заплита се в мръсотията между шлеповете на Дунав, докато успява да се докопа до косата й.  Приятелите му хвърлят стоманено въже, което хваща с една ръка, а с другата притиска момиче до себе си.

Друг тежък момент в живота на Донков е когато разбира че е баща му е болен от рак. По-късно заминава за фестивал в Ню Йорк, но преди да тръгне молил баща си да не умира преди да се сбогуват, и това е последното желание на сина, което полковникът изпълнява. Донков започва да споделя страховете си с Бога и да вярва в неговата намеса, когато с молитви и светена вода от река Йордан спасяват крачето на двумесечния му син Деян-младши от ампутация заради проблеми с костта. Самите ортопеди не могат да повярват в чудото, но то е факт.

Актьорът, който взе диплома и за режисьор, оживява още и в чистилището на грешна диагноза, свързана с подозрения за рак. Всички такива приключения в някаква степен вероятно са разклатили нервите на Донков, макар че той няма нито вид, нито изяви на колебаещ се човек. А докато с Радина бяха затворени с малкия Христо вкъщи заради социалната изолация, започнаха да нижат бижута от мъниста - не само за да ги предлагат в Instagram, но и като успокоение и терапия. Сега Донков удря боксовата круша в новия им апартамент центъра на София, готви се за филм спектакъл по „Камбаната” на нашумелия и много награждаван роман на Недялко Славов, пише „Галерия”.

8 Коментара

Виден Видинчанин

преди 3 години

Деян Донков е най-известният видинчанин в момента! Добре би било да рекламира гр.Видин и да привлече интереса към този район.

Коментирай

Деянчо не слуша

преди 3 години

И витае в някакви измерения без стабилна повърхност ...Помисли си, че е Ален Делон или Стефан Данаилов и взе да прави деца и после да не може да ги издържа и гледа...Нарко -лекенце е...Това е за него!

Коментирай

IRA

преди 3 години

Да бе ще рекламира Видин! Селянията дойде ли в София прават и невъзможното да не се разбере откъде са изпълзели!!!

Коментирай

Елизабет

преди 3 години

Ми то все някой трябва да иска да играе с жена му

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Предлагам на Деян и Радина, да си направят своя школа за обучаване на деца, искащи да се занимават с театър. Радина умело може да пробутва на всички майки гривните си, както и на самите момиченца, които ще се обучават при нея и да печели допълнително. Може после като продаде на всеки възможен гривна, да почне да прави и курсове за гривни. Деян от своя страна обаче трябва да й бъде опора и да бъде спокоен до нея, за да може школата им да потръгне. В бизнеса може да се включи и сина им Христо, който рисува по мое мнение уникално за 3 годишен. Картините му могат да бъдат продавани също в школата им. И по този начин и двамата могат да си изберат кога и в кои постановки им се играе в Народния театър, който ще им бъде за разпускане и отприщване на таланта им, както и за поддържане на добро име и репутация, което ще е важно за частната им школа. В школата може да се включи и първата жена на Деян, която също да преподава, както и общото им дете, което мисля иска да се занимава също с театър. Като го приемат в НАТФИЗ той ( Деян младши) пък ще прикотка 1ви курс студенти за допълнителни уроци и техники при Деян, Радина и майка си. Идеален бизнес. С вас съм! Името на школата ще е Радея.

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Продължение на предния ми коментар: В школата може да се включи и първата жена на Деян, която също да преподава, както и общото им дете, което мисля иска да се занимава също с театър. Като го приемат в НАТФИЗ той ( Деян младши) пък ще прикотка 1ви курс студенти за допълнителни уроци и техники при Деян, Радина и майка си. Идеален бизнес- хем правиш каквото обичаш, хем е семейно, хем ти носи пари. С вас съм! Името на школата ще е Радея.

Коментирай

Бизона

преди 3 години

Ако го прочетат и се замислят, вярно бая хубав бизнес може да се получи.

Коментирай

Надя

преди 3 години

Малка държава ,малко ресурси на качествен материал. С богатата си детска автобиография само в малка държава можеш да се мислиш за велик и много ОК!!! Донков какъвто и артист да е няма значение. С евтините си претенции показва от каква „баластра” е егото му!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.