Деян и Радина разходиха синчето, без да си продумат

02 Октомври 2022, 13:13


Радина Кърджилова и Деян Донков нямат много общи теми за разговор, видяха през „далекобойните” си обективи папараците на „Уикенд”. Онзи ден двамата разходиха заедно малкия си син и кучето си в центъра на София, а докато крачеха в тандем почти не си продумаха.

 

Динката буташе бебешката количка с едната си ръка, а с другата държеше смартфона си и се взираше в екрана му. Жена му пък стискаше каишката на домашния любимец Чика и зяпаше витрините и плочките на тротоара.

Когато стигнаха офиса на мобилен оператор, Кърджилова влезе вътре с пудела, та да си плати сметката. Докато чакаше реда си за касата, тя успя да хвърли по едно око и към най-новите модели джиесеми. В крайна сметка обаче не си избра нищо.

Донков остана навън с невръстното си чедо. По някое време той вдигна крак, стъпи на фасадата на достолепна столична сграда и се зае да оправя чепика си. А щом си махна ногата, на стената се разкри отпечатък от обувката му. Много културно, наистина!

След като плати масрафа за телефонните разговори, Радина излезе от магазина в минорно настроение. Двамата със съпруга й продължиха тура си из софийските улици, а мълчанието все така царстваше помежду им.

Това, което прави впечатление от папарашките снимки на „Уикенд” е, че Деян Донков чувствително е побелял. Актьорът обаче не се суети и не се боядисва. Той се старае да прикрива белите си коси с къса прическа, която понякога е почти нула номер. Сега обаче явно не бе посетил скоро фризьора си.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами
преди 2 месеца
0
Това е то отношението към българската жена след като роди деца на мъжа до себе си. Млади момичета, гледайте какво ви очаква. На лицето и е изписано всичко!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени