Демир Доган се сгоди за Памела с пръстен за 5 бона

https://hotarena.net/laifstail/demir-dogan-se-sgodi-za-pamela-s-prasten-za-5-bona HotArena.net
Демир Доган се сгоди за Памела с пръстен за 5 бона
Демир Доган предложи брак на майката на сина си навръх рождения й ден, узна HotArena.


Преди дни Памела навърши 25 години, а най-големият подарък за личния й празник беше именно годежния пръстен. Лично тя се похвали със снимки на бижуто в социалните мрежи. Хубавицата сподели, че не се е колебала в отговора, а веднага е казала \"Да\". \"С такъв пръстен нямаш друг избор\", шегуват се приятелките й. 


Справка с ценоразписа на турската бижутерийна къща, изработила аксесоара, показва, че той е от бяло злато с диамант отгоре и се продава на цена от 5 хиляди лева. Кога ще е сватбата, Памела и синът на Сокола не издават. Бъдещата снаха на Доган произлиза от заможно семейство и е дъщеря на известния футболен мениджър Николай Жейнов, пише Ретро. 

5 Коментара

A

преди 3 години

И моят годежен пръстен е 3500€ и халката ми е 2000€ каква хвалба какво нещо. Вече не е нещо невъзможно за доста българи да имаме такива пръстени дрехи или да ходим по почивки. Стига сте правили от мухата слон. Разликата е че моят мъж работи честна работа семеен бизнес от 40 год наследен от баща му. А тея където ги хвалите града нашите данъци за тея дранкулки. И другата част от присъсващите в сайта са платени проститутки по цял свят са ни прославили като евтини изкуствени проститутки.

Коментирай

.....

преди 3 години

Не ме интересува прокълнатото семейство на Доган.

Коментирай

?

преди 3 години

Какво работи този Демир, че може да купи такъв скъп пръстен?

Коментирай

Хаххах Поредната

преди 3 години

Хич не ме интересува колко ти струва измисленият пръстен и какъв бизнес има “честният” ти мъж. Нито си някакъв фактор, нито си известна с нещо. Същата си като гореспоменатата - тъпа кифла, парадираща с пари и вещи. Хайде марш да демонстрираш благосъстояние във вашето село!

Коментирай

////

преди 3 години

Син на крадливия си баща.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.