Дениз Хайрула от три години има връзка с бившия на Дебора (Вижте как й се обясни в любов)

https://hotarena.net/laifstail/deniz-hairula-ot-tri-godini-ima-vrazka-s-bivshiia-na-debora HotArena.net
Дениз Хайрула от три години има връзка с бившия на Дебора (Вижте как й се обясни в любов)

Дениз Хайрула упорито крие кой е мъжът до нея. Според запознати това е бизнесменът Стоян Стоянов. С него Хайрула е от три години. През това време се разделят и събират многократно, но сега отново са заедно. Любопитна подробност е, че Стоян е имал връзка с певицата Дебора, която му роди дете, писа „Уикенд“.

Общи снимки на Дениз и гаджето й Стоян отдавна циркулират в мрежата. На един от кадрите  Хайрула е приседнала в скута му, а той я хванал за задника. Бизнесменът изглежда, че е точно по вкуса на туркинята - приятно закръглен, но и с дебел портфейл. Еротичната звезда е била с интимния си партньор на почивка в Доминика, а после и в Гърция. В началото на август са празнували и рождения й ден заедно. По този повод Стоянов се е обяснил в любов на Дениз.

„Това е трети твой рожден ден, на който сме заедно.

Ти ми даде   всичко, ти беше всичко за мен, обичам те повече от всичко, бих дал живота си за теб\", написал е бившият на Де6ора в социалната мрежа и е добавил романтичен кадър с гаджето си. Явно той е доста хлътнал по рожденичката, но  тя упорито го крие и отказва да го представи в публичното пространство като своя официална половинка. Даже твърди, че тортата с надпис „Честит рожден ден, любов моя!\" е била подарък от фен. Неотдавна се появиха слухове, че туркинята е бременна, ала те се оказаха далеч от истината. От изявите й в интернет се вижда, че продължава да пие алкохол и да води активен нощен живот - неща, които не са присъщи за една бъдеща майка. Дениз често излиза с „колежките\" си от „Ергенът\", с които е запазила добри отношения и след края на предаването. Пред свои близки туркинята споделила, че Стоян често я глезел с подаръци, но най-скъпият, който някога е получавала, бил автомобил от покойния Христо Сираков. След внезапната смърт на бившия си благодетел плеймейтката продала колата и набързо изхарчила парите за парцалки и екскурзии.

Говори се, че родителите на Дениз изобщо не одобрявали разкрепостеното й поведение.

Консервативният й баща бил пред инфаркт, когато видял голите й снимки за „Плейбой\", майка й пък не останала никак доволна от представянето й в „Ергенът\". Хайрула има и сестра, но момичето е доста по-скромно. Известно е, че плеймейтката е от бедно работническо семейство, което не иска да се показва. Тя обаче обича да демонстрира фалшив лукс, който силно контрастира на родния й дом.

Хайрула не иска да се показва с любовника си в публичното nространство, да изгради нов живот и да се откъсне от средата, в която е израснала. Така се ориентирала към конкурса „Мис Плеймейт\" и към платежоспособните господа. Известно е, че младата еротична звезда е била изключвана от училище заради неизвинени отсъствия и лошо поведение. Тя с голям зор избутала гимназия, после уж записала специалност „Психология\" в НБУ, но както изглежда, не възнамерява да заляга над учебниците и да завърши.

4 Коментара

Тодор П

преди 1 година

Опитен батал - празни за секунди!

Коментирай

chubby

преди 1 година

Най-всеотдайните и щедри към жената любовници са точно такива - закръглени и добродушни! Нацепените батки са нарциси, агресивени и самовлюбени! Бягайте далеч от такива! Правилно се е ориентирала Дениз. Не става дума за пари, а за отношение към половинката!

Коментирай

Gele

преди 1 година

А какво стана с ресторанта май приключи

Коментирай

Тото

преди 1 година

Точно така, учи ги. Всеки парцал(миндил, качур, верек, ковра) да си вземе по едно прасе.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.