Дениз Хайрула продава голите си снимки, за да се издържа (Бившата на Христо Сираков иска 16 долара на месец за абонамент)

https://hotarena.net/laifstail/deniz-hairula-prodava-golite-si-snimki-za-da-se-izdarja HotArena.net
Дениз Хайрула продава голите си снимки, за да се издържа (Бившата на Христо Сираков иска 16 долара на месец за абонамент)
Плеймейтката Дениз Хайрула намери нов начин да печели и да се издържа, видя HotArena.


Бившата на покойния Христо Сираков продава свои интимни снимки в специализиран сайт. На някои от фотосите Дениз е както майка я е родила. А на част от други кадри прикрива интимните си зони. А на трети е по-секси от всякога. Брюнетката от няколко месеца има профил в сайта за интимни и сексапилни фотоси. И набира все по-голяма популярност



След като обиколи голяма част от телевизионните предавания, а пандемията от коронавирус спря партитата на \"Плеймейт\" и \"Плейбой\", Дениз бързо се ориентира как може да лапа солидни пачки, без да полага големи усилия. Профилът на Хайрула в сайта е заключен. И потребителите могат да изплакнат окото само ако заплатят месечния абонамент. Сумата е около 16 долара. А огромен процент отива в джоба на палавата Дениз. Плеймейтката постоянно рекламира профила си в специализирания сайт. Почти под всеки свои пост тя загатва, че може да свали й малкото останало облекло от нея или да я видят в друга светлина, но само специалните потребители на мрежата. 


\"Най-добрата плячка, която някога сте виждали\", пише в описанието на профила си бившата на Христо Сираков. Двамата с покойния бизнесмен бяха пред брак, но връзката им претърпя крах. Все пак те останаха много близки до последния дъх на бохема. Звездата на Дениз изгря с участието й на конкурса \"Мис Плеймейт\". Въпреки че не спечели короната, Хайрула се превърна в изключително популярна бръмчалка. Дениз е една от малкото плеймейтки, която няма нито една корекция по тялото си. Хайрула не може да се похвали с огромен силиконов бюст, но за сметка на това компенсира с изваяно тяло и идеални задни части, пише \"България днес\".

11 Коментара

ха ха Хо

преди 2 години

Христо Сираков с всяка новоизбрана Мис Проститутка беше пред "брак"...

Коментирай

777

преди 2 години

Колко е жалко да си изтривалка! Годинките минават скъпа, после какво ще правиш? Никой нормален мъж няма да те вземе...

Коментирай

Наталия

преди 2 години

За разлика от много други парцалеси, тя знае как да изкарва пари и да цени красотата си. А и за какво й е да пере чорапите на един мъж, когато може няколко да харчат пари за нея и да ги върти. Щом е красива, защо да се бракува за един мъж, който само ще я използва като прислужница и детегледачка? От мен - браво.

Коментирай

добра реклама и тук

преди 2 години

Добре де, разбрахме че става дума за Only Fans.

Коментирай

е

преди 2 години

Като цялата среда около теб те подтиква да залагаш само на външния вид, логично да не влагаш усилия в друга посока, а само да продаваш тялото си.

Коментирай

До Наталия

преди 2 години

Наталке, искам да ти кажа,че си МНОГО проста ;)

Коментирай

На Наталия

преди 2 години

Съгласна съм скъпа! Ние от занаята трябва да се подкрепяме! Изкашли да основем гилдия на вехтите парцали и Хайрула ще поканим! Споко няма да перем чорапи , ще си показваме грозните пунди и ще духаме на дядовци, ама и кинти ще падат!!! Чакам те!

Коментирай

Mar

преди 2 години

Наталия размърда двете си мозъчни клетки, за да обясни философията си. Мъжете са плячка, използвай ги, върти ги, не се бракувай, че ще станеш, о ужас детегледачка и прислуга. Показвай си задника в интернет и на всеки който плати да го гледа. "Браво на теб!" В прекрасен свят живееш Наталия...грижи се за красотата на задника си.

Коментирай

Бонииик

преди 2 години

Според мен Наталия е Нахали Трифонова. Няма друг такъв парцал. А и тя очевидно изповядва същите ценности. Бъркат в един панталон под едно бюро - Бойковото

Коментирай

Наталия

преди 2 години

Ще се грижа. Ти се грижи за работата си като слугиня в някоя фирмичка по 8 часа на ден, и се радвай на мизерните 2000 лв които ти подхвърлят в замяна.

Коментирай

Наталия

преди 2 години

Още не съм бъркала под бюрото на г-н Борисов. А изглеждам по-добре от Натали. Мисля че имам повече чар и сексапил от скелет в евтина рокличка с руса метла на главата за коса.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.