Дениз и Виктория разкриха нова измама в „Ергенът“: Виктор ни излъга, това е подигравка и със зрителите!

https://hotarena.net/laifstail/deniz-i-viktoriia-razkriha-nova-izmama-v-ergenat-viktor-ni-izlaga-tova-e-podigravka-i-sas-zritelite HotArena.net
Дениз и Виктория разкриха нова измама в „Ергенът“: Виктор ни излъга, това е подигравка и със зрителите!

Поредна измама лъсва след финала на риалити формата \"Ергенът\". Една от най-запомнящите се участнички Дениз Хайрула сподели, че се чувства разочарована от Виктор. На въпрос дали знае, че мачото е имал гадже по време на предаването, плеймейтката отговаря:

\"Не, но вече знаем!\", като определя това като подигравка с участничките и зрителите.

Хайрула сподели, че в момента няма никакви отношения с Виктор.

\"Сега разбрахте ли защо всъщност няма пръстен на финала?! Защото \"ергенът\" не беше ерген...\", отсече без грам притеснения Дениз.

 

\"Според

Според Дениз предаването е било нагласено

 

Победителката Виктория Капитонова е по-обрана в отговорите си по отношение на случващото се зад кулисите на предаването. Но и тя загатва, че е запозната с факта, че Виктор е бил обвързан още по време на предаването, писа \"България Днес\".

\"Виктор сам каза, че има жена до себе си. Доколкото разбрах, става въпрос за едно и също момиче преди и след предаването\", споделя финалистката, която успя да настрои голяма част от зрителите срещу себе си със странния си характер.

 

\"Победителката

Победителката Виктория разбира за гаджето на Виктор след финала

 

Рускинята е много по-предпазлива от Дениз, която е категорична, че мацетата са били измамени. Момичетата са обвързани със сериозни договори за конфиденциалност. Те изтичат следващата година по това време, но както Виктория се шегува, \"може да има клаузи доживот\".

 

\"\"

\"Ергенът\" не бил ерген

 

\"Нали разбирате, че никой няма право да отговаря на подобни въпроси. Това, че шоуто приключи, не означава, че договорите свършиха\", отговори Капитонова на въпроса дали предаването е било нагласено.

Секси девойките могат да издават само незначителни моменти от предаването. Виктория се оплаква, че ако в нормалния живот обича да поспива по 8-9 часа, то в \"Ергенът\" не са им позволявали да спят повече от 5 часа. Снимките са били изключително натоварващи.

7 Коментара

да

преди 1 година

ами бие му лизахте задника през цялото време, сега езопови басни разтегате лисици (ако изобщо знаете кой е Езоп и какво искам да кажа :Д) хихи

Коментирай

Troll

преди 1 година

Гроздето е много кисело, нале?

Коментирай

джейк

преди 1 година

тея двете държанки от кой бордей бяха и кой им е сводника

Коментирай

ха ха

преди 1 година

Вие двенките също излъгахте,че не сте обвързани,но за сметка на това всички видяхме колко сте злобни,а Дениз е слугинаж на чувашкия гризач.

Коментирай

абе,

преди 1 година

Много филтрирани снимки сте постнали на двете държанки.Изобщо не изглеждат така.Ето, те лъжат за визията си баламурняците които ги следват в инстаграм.

Коментирай

е

преди 1 година

А вие не лъгахте още със записването си???? Всички момичета казват едно и също: " Записах се на шега, отидох на курорт, да си изкарам добре, да ям, пия и да си почина." Или, Виктор дори не е мой тип по външност.....Само като чуем всичко това и на нас, публиката ни става неприятно и чувство на излъгани в историята на предаването, чиято цел е и двете страни наистина да търсят любов. Оказва се, че и двете страни сте стояли насила, заради договор който сте подписали по свое желание. Егати цирка в който се вкарвате сами за едни 50 000 лв които ще ги профукате набързо за дрехи и козметични процедури.

Коментирай

......па

преди 1 година

Чувашката Виктория винаги е предпазлива,тя си има слугинаж за това.Само леко ги побутне с пръстче и те са готови да се излагат. Това се видя и в режисираното предаване. Дениз, Блажка, Венетка пияндето, недоразумението Сид, злобила Люса, Блажка си ги работеше както си искаше. А тя вода ''ненапита''.Даже и Деница и Марта и се поддадоха и запяха в хора на хиените с диригент Капитонова.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.