Део напълно нов човек (Спря алкохола, сади домати)

https://hotarena.net/lubopitno/deo-napalno-nov-chovek HotArena.net
Део напълно нов човек (Спря алкохола, сади домати)

Деян Славчев, по-известен като Део, се трансформира в напълно нов човек, узна HotArena.


След като преди време се пребори с наркотиците, сега спря и алкохола, и се отдаде на природосъобразен начин на живот. Причината за тоталната промяна е съпругата му Мариана, от която Део има две деца – 4-годишният Борислав и Теодор на 1г.


Водещият на “Спорт тото” неведнъж е разказвал в интервюта за различни медии, че откакто е семеен човек, живее нов живот. Заради Мариана водещият спря алкохола и не близва вече и капка.


“Първите два месеца бяха кошмарни”, откровен е Део. След детоксикацията обаче организмът му е свикнал с липсата на спиртни напитки и сега тв звездата се чувства като прероден.


Алкохолът беше последният демон, с който трябваше да се справи. В миналото, далеч преди да срещне Мариана, Део злоупотребяваше не само с алкохол, но и с наркотици, пише “Галерия”. Тогава той беше обвързан с Лора Караджова. След като двамата се разделиха, тв водещият смени едната зависимост с друга и от дрога мина на спорт.


Сърфът вля адреналин във вените му и той забрави за опиатите. Освен че се раздели с всички вредни навици, Деян Славчев, както е истинското му е име, се превърна в най-големия фен на живота сред природата.


От две години насам той и цялото му семейство живеят в къща край Годеч, а Део пътува до София всеки път, когато има ангажименти пред камера. В двора си той отглежда зеленчуци, като в момента най-силно го вълнува дали ще успее да отгледа хубави домати.

7 Коментара

....

преди 3 години

Така и не разбрах през годините този Део какво е учил и каква професия има.

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Део изглежда, че е от малкото, които макар и да са над 40 се осъзнаха. Хвана си хубава жена, роди му тя две деца, със семейството му се разбира, на село го закара, за да живеят по-спокоен живот, къща си направиха, сега градинка. Ето, че не е късно да се откажеш от пороците си. Дано наистина е така и да не се възвръща към тях никога, защото ще загуби хубавото, което има. Браво, Део! Един съвет намери някакво бизнес начинание, което да ти бъде план Б след Спорттото, понеже и това не е вечно. Макар да си свеж и рус и да младееш, не може да си на екран вечно. Мисли как да изкарваш стабилни пари за Мариянка и двамата сладури, които имаш. Успех, пращам ти положителна енергия :)

Коментирай

ми,

преди 3 години

Жена му не е хубава,но такъв му е вкуса.

Коментирай

hoi

преди 3 години

В сравнение с предната, която бе смесица от друсалка и пиянка, тая си е баш като принцеса.

Коментирай

бееее,

преди 3 години

"Принцеса" ...ама циганска.Точно като от Столипиново.Къде,къде по-хубави мулатки има.

Коментирай

Нищо

преди 3 години

Просто е бил на правилното място в правилното време....ама и тва беше до време....

Коментирай

Део е Пич

преди 3 години

Толкоз по въпроса!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.