Депутатът от ИТН Радостин Василев женен за красавица (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/deputatat-ot-itn-radostin-vasilev-jenen-za-krasavica HotArena.net
Депутатът от ИТН Радостин Василев женен за красавица (Снимки)

Депутатът от \"Има такъв народ\" Радостин Василев се гордее с жена красавица. Юристът е женен за любовта на живота си Нина, с която са заедно от дълги години. Неговата съпруга също е изучавала право и е родом от София, пише \"България Днес\".

 

\"Нина

Нина обожава да спортува

 

Двамата имат малък син Виктор, който вече е ученик. Той се ражда навръх Коледа през 2012 г. По това време Руди, както е известен сред приятелите си Радостин, работи като адвокат в любимия си отбор ЦСКА. Василев бе част от управлението на \"Титан\", когато \"червените\" вече бяха тръгнали към фалит. Тогава депутатът на Слави спечели някои ключови дела за клуба, но въпреки това не успя да спаси ЦСКА от огромните дългове.

 

\"Семейството

Семейството на поредното пътешествие

 

Двамата със съпругата си са неразделни и до днес и поддържат перфектна форма основно със спорт. Василев е фитнес маниак и помпа мускули, докато жена му набляга основно на кардиоупражненията. Нина редовно кара и колело с малкия Виктор. Красавицата показва апетитни форми, а напращелия й бюст буди съмнения дали не е претърпял хирургически корекции. Семейството често се глези с луксозни почивки в чужбина заедно с детето.

 

\"Двамата

Двамата са женени отдавна

 

5 Коментара

Ха

преди 2 години

Интересно,защо набута секретарката от офиса на ИТН в Плевен в депутатската листа?Аз се сещам за една причина.Жена му нека е хубава,ама да не излезе глупава и кьорава.

Коментирай

Йони

преди 2 години

Чак пък хубава, обикновена едра женица

Коментирай

Да

преди 2 години

И той и тя са гнусни! И хич не приличат на хора дето обичат спорта!

Коментирай

11

преди 2 години

Вижте сега той и Боко е пожарникар , но царят го набута главен секретар....пък я какъв е успешен.. премиер.....така,че недейте така едностранчиво да съдите...сякаш умни секретарки и квалифицирани няма...айде пък сега...така крайно

Коментирай

ОХ КАКА НИНКА

преди 2 години

У ТОЗ КОШ НИНА СЪМ БЪРКАЛ В УНИВЕРСИТЕТА. ТРАГЕДИЯ Е

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.