Деси Цонева: Липсва ми телевизията

https://hotarena.net/az-jenata/desi-coneva-lipsva-mi-televiziiata HotArena.net
Деси Цонева: Липсва ми телевизията

Майка и съпруга – така се определя в момента Деси Цонева.

 

Дъщерята на покойния Митко Цонев признава обаче, че телевизията й липсва много.

 

Самата Деси се отказа наскоро от изявите си като водещ и репортер, а причината за това нейно решение е дъщеря й Бианка-Димана, на която посветила времето си, пише \"България Днес\".

8 Коментара

ха ха Хо

преди 3 години

Не липсваш на зрителите обаче.

Коментирай

Деси

преди 3 години

Споко, ще ти купят някъде и на теб "рубрика", гледай "колежките" какво правят! Ще убидиш спонсора, убедени сме в това!

Коментирай

...

преди 3 години

много лъчезарна!

Коментирай

Странно

преди 3 години

А защо на снимката е с плитки, и тая ли се прави на маймуна ? Други нормални снимки нямат ли ? Нали са звезди, едва ли е само една. То много маймуландия , вече натъртва яко, сигурно е новата им изцепка всички да са маймуняци, жалки смешни са. По едно време пък си къдрица косите като пудели.

Коментирай

Кристина

преди 3 години

На база вчерашната статия тук, как Плевнелиев е уредил на жена си рубрика в На кафе и коментарите по-долу, че и мъжът на Цонева трябва да направи същото, аз предлагам следното: общо предаване с името ''Деси х 2''. Така, хората, които не им симпатизират, едновременно ще могат да ги избегнат и няма да се наложи да го правят 2 пъти! А тези, които им симпатизират...кои кои каза ?! .... ще може да им се насладят едновременно!

Коментирай

хахах

преди 3 години

точно

Коментирай

работодател

преди 3 години

Десо, у нашто село наемаме гръмогласни и агресивно нахакани женски да търчат по кравите и да им подвикват. Така като те гледаме, идеално пасваш! Бонус , ще ти уредим едно интервю по теЛЕвизоро! TV фен, Мунчо

Коментирай

hhhhhhhh

преди 3 години

Тоя травестит още ли не са го намерили със забита бутилка от водка във врата, с високи нива на евтина дрога в кръвта?! Жалко, много жалко...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.