Деси Цонева стяга втора сватба с Явор Стефанов

https://hotarena.net/laifstail/desi-coneva-stiaga-vtora-svatba-s-iavor-stefanov HotArena.net
Деси Цонева стяга втора сватба с Явор Стефанов
Репортерката на \"На кафе\" Деси Цонева стяга втора сватба с бащата на дъщеря си Явор Стефанов, узна HotArena.


Двамата ще се венчаят в църква и ще направят пищно тържество следващата година като се заричат то да бъде паметно. Бъдещата булка ще си избере провокативна рокля, а самото тържество най-вероятно ще е в София. Деси и Явор сключиха брак на 7 юли, на който присъстваха само кумовете им - шефМанчев и най-добрата приятелка на булката Марго, майка й и синът на Деси Янчо. 


Кумовете и догодина ще са същите, а шафери ще бъдат малкият Янчо и двете пораснали дъщери на Стефанов от предишния му брак. Разбира се, на партито ще присъства и малката им дъщеричка Бианка-Димана, която се роди на 17 октомври. По традиция, Деси събра приятелки на погача на малката. 


\"Дъщеря ми е тиха, кротка и мила! Бяла и добра! Носи името си достойно - Бианка. Иначе не спи много през нощта. Но това са подробности\", разкри Деси пред Галерия. За нейно съжаление, тя не я кърми, тъй като получила проблем със задръжка на млякото и нямало как да продължи. Затова пък кърмила сина си 4 месеца. Този път нямала този късмет. 


Тя се върна още на петия ден след раждането в \"На кафе\". За нея е важно детето от малко да знае и да свикне, че мама и тати си имат тяхното време и няма как да са нон стоп с децата. А и Деси не би се лишила от работата си. Не желае да става безлична и рутинна майка и съпруга. 


В грижите за Бианка й помага същата детегледачка, която някога е дундуркала и малкия Янчо. Таткото Явор също много помага и Деси няма никакви забележки към него. Тя разбрала, че е бременна на Световната купа в Банско. По-скоро любимият й разбира първи, тъй като спира да й се излиза вечер и да й се пие алкохол. 


Никога не е мислела, че ще има момиче, но сега обожава малката Бианка. Явор й поиска ръката във Флоренция с красив годежен пръстен. \"Запознахме се съвсем случайно, на почивка. Беше любов от пръв поглед\", разкрива Цонева.

6 Коментара

буби

преди 4 години

Горките дечица с такива майка. Не го казвам със завист - а искрено. Аз съм работеща майка на две малки деца и умирам да съм с тях, но не мога. Ако имах парите на тази кокона щях да си стоя вкъщи и да си ги гушкам, да се грижа за тях и да им обръщам вниманието, от което те имат голяма нужда точно сега. Изключително глупаво и посредствено момиче.

Коментирай

123

преди 4 години

Защото бебетата на 5 дена нааистина им е време да разберат, че мама и тати трябва да си имат своето време, няма такава куха лейка!!!

Коментирай

4444

преди 4 години

Наистина е посредствено и тъпо момиче! Седни си поне половин...една година при детето. Има време за бавачки! Страшна майка,супер е....

Коментирай

smiley face

преди 4 години

Прилича на нейн дядо,а не на съпруг.И да,голяма любов ще да е.След десетата чашка вероятно...(major eye roll*)

Коментирай

о

преди 4 години

И от кога на някой да му е зле и да е за съжаление е "ЗА ЗАВИСТ"? Недоумявам началото на коментара ви. Иначе съм съгласна - няма по-хубаво от това да си гледаш децата.

Коментирай

о

преди 4 години

Лелеее... Този ли бил мъжът й??? ПОТРЕС! Ама как няма да е било любов от пръв поглед! Моля ви се!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.