Деси Цонева в съдебна разправия с Таков-младши: Като не щеш мира, на ти секира!

22 Май 2023, 14:00


Щерката на Митко Цонев и синът на Янчо Таков продължават битката за родителските права над сина си


Минаха години, откакто Деси Цонева в Янчо Таков-младши се разведоха, а мирът помежду им още е недостижим. Бившите съпрузи, които имат син Янчо Таков-трети, който е в седми клас, така и не можаха да загърбят противоречията си. Отношенията им даже се влошиха още повече в последно време. Толкова, че тези дни дъщерята на покойния тв водещ Димитър Цонев намекна, че се готви за тежка съдебна битка за родителските права над сина си, пише Минаха години.


"Като не щеш мира, на ти секира" заяви бившата тв репортерка в предаването "На кафе" наскоро. Поводът за гостуването на Деси която зрителите на Нова тв гледаха до пред дни в кулинарното състезание "Хелс китчън", бе скорошната й семейна ваканция в Португалия. От дума на дума се разбра и за актуалното положение на нестихващите й разправии с наследника на Янчо Таков старши - водещ на предаването "Всяка неделя" и бивш съпруг на Лили Иванова.

Не е ясно какво делят вече години наред Деси Цонева и Янчо Таков-младши, които се венчаха през април, 2009 г. Двамата поддържаха добри отношения известно време след разлъката си и споделяха грижите за сина си. Днес всеки от бившите съпрузи е продължил напред в личен план. Янчо Таков-младши има друго семейство, както и Деси. Тя се омъжи за издателя Явор Стефанов, с 19 години по-възрастен от нея, през юли 2019 г., а през есента роди дъщеря им Бианка-Димана.

Въпреки това, родителите на седмокласника Янчо Таков-трети продължават да са в конфликт. Някакъв инат ли, за какъвто Деси спомена, или друго, но от неразбирателството им страда само синът им, защото Янчо Таков-младши отказвал да го пуска да пътува в чужбина. Затова и ученикът не могъл да се наслади на чудната ваканция в Португалия, от която майка му, вторият й съпруг и малката Бианка-Димана наскоро се завърнаха.

„Баща му не ни дава възможност да пътуваме в чужбина. Дори евентуално да подпише някоя декларация, той е пуснал в Гранична полиция някаква молба, че аз отвличам детето и мен ме прибират като престъпник. Затова и самият Яни се настрои срещу него. В момента не иска да общува по никакъв повод с баща си”, разясни Деси Цонева. Тя изтъкна, че синът й е много наранен от ситуацията. Всякакви преговори и договорки с баща му стигат до "задънена улица" и така е вече от доста време, за което отдавна се говореше, но едва ли някой е предполагал за мащаба на конфликта. Бившата тв репортерка обаче няма да остави нещата така.


Внучката на Анахид Тачева и Коста Цонев намекна, че ще се бори за родителските права над сина си, така че да обезсили по-нататъшни опити на татко му да го възпре да пътува в чужбина. „Баща му не осъзнава, че по никакъв начин не ме наказва, единствено губи сина си... За мен вече го е загубил”, заяви Деси Цонева.


Това не е първият път в който тя се заканва да лиши бащата на сина си от родителски права. През 2014 г. се заговори, че след чутовен скандал Деси се е зарекла да поведе съдебна битка срещу внука на партизаните Пеко Таков и Вълка Горанова. Причината, която се спрягаше тогава, бе, че той взел сина си, както обикновено, но дълго време не отговарял на телефонните обаждания на майка му. Докато Деси Цонева не можела да си намери място от тревога, таткото бил на купон. Затова и не откликнал на опитите на бившата си съпруга да cе свърже с него. Въпреки последвалите препирни, в крайна сметка до съд не се стигна, без да стане ясно как го избегнаха. Сега едва ли конфликтът между бившите съпрузи ще се размине без битка.

В предаването "На кафе" Деси създаде впечатление че вече й е омръзнало от разправии Янчо Таков-младши и е решена да cе бори за родителските права над сина си.

Тя похвали наследника си, че макар да тийнейджър, нямала никакви проблеми с него. Янчо Таков-трети учел здраво защото искал да кандидатства Испанската гимназия където се изисквал много висок бал. Младежът е амбициран да успее като вече планува и по-нататъшните стъпки в образованието си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мама Деси
преди седмица
-7
Детето най-много страдало,че не можело да ходи на почивки чужбина,налЕ….не че страда щото майка му,го е настроила.Уникална логика на една жена с претенции за нещо,а без никакъв родителски капацитет.Детето сега е щастливо,но един ден да и е ясно ,че ще я посочи с пръст!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди седмица
-38
Нараненото мъжко его на изоставения деспотичен бълграски мъж, който ще направи всичко от злоба само и само да прави проблеми на бившата си, ей така за наказание. Без да мисли за детето!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
az
преди седмица
-27
Абсолютно! Подкрепям с 2 ръце и 2 крака! Мъжкото его е огромно на балканеца и ще жертва детето ,за да отмъсти на майката! Това са болкуци хора! Съчувствам й на Деса,подобно е и при мен!
а
преди седмица
-31
А така Деси! Смело напред!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
..
преди седмица
-20
Успех,Деси!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени