Деси Цонева влезе в деветия месец с огромен корем

https://hotarena.net/laifstail/desi-coneva-vleze-v-devetiia-mesec-s-ogromen-korem HotArena.net
Деси Цонева влезе в деветия месец с огромен корем
Деси Цонева навлиза в последния месец на бременността си и усилено се подготвя за предстоящото раждане. Приятели на щерката на Димитър Цонев издават, че тя планира да даде живот на дъщеря си в частна болница и да се изръси със солидна сума за избор на медицински екип, научи HotArena. Разбира се, журналистката може да си го позволи, тъй като и тя, и съпругът й Явор Стефанов са добре осигурени финансово.

Н
а 6 юли Деси и Явор сключиха брак пред погледите на най-близките си хора и вече официално са семейство. Тя прие неговата фамилия, макар че в медийните среди винаги ще бъде по-известна като Цонева. Съпрузите си казаха  „да” в тесен кръг, а пищно парти и църковна сватба ще организират чак идното лято. Чаровната брюнетка призна, че предпочита първо да роди дъщеря си, да спре да кърми и тогава да мисли за голямо тържество. Тя разкри още, че по всяка вероятност лъскавата церемония с много гости ще се състои на 3 юни догодина – тази дата е специална, защото тогава с Явор ще празнуват третата годишнина от запознанството си.

На официалното подписване присъстваха едва петима души - младоженците, кумовете и синът на булката от предишния й брак с бизнесмена Янчо Таков – младши. Въпреки камерния състав, щерката на покойния журналист Димитър Цонева облече бяла рокля и зашемети гостите с бляскава визия. Тогава бременността й все още не беше напреднала и коремът й не личеше чак толкова, но вече е огромен и младоженката се оплаква, че все повече й тежи.
Явор и Деси избраха шеф Иван Манчев и приятелката му Цветомила за кумове, защото отдавна са близки с тях и ги свързват куп приятни спомени. Миналата есен всички заедно бяха в Азия на кулинарен туризъм, преди това пък направиха обиколка на Европа. Популярният майстор готвач също наскоро се сдоби с бебе, а Деси искрено се радва на новородения му син Александър . 

Цонева споделя, че втората й бременност протича доста по-различно от първата – изморява се по-бързо, предпочита да лежи повече, а екстремните изживявания е оставила за по-късен етап. В началните месеци имала неразположения като гадене, повръщане и ниско кръвно, но според личния й лекар те не били притеснителни. Най-много я тормозели летните жеги, но с настъпването на есента този проблем отминал.
Деси е категорична, че няма да ползва отпуск по майчинство, защото работата й в „На кафе” не я натоварва особено. „Ще се върна в телевизията веднага след раждането, ще наема детегледачка да ми помага с бебето”, обяснява тя.

Детето ще бъде второ за Цонева и трето за партньора й, който има две по-големи дъщери от първата си съпруга. Издателят на учебници Явор Стефанов е с цели 19 години по-възрастен от половинката си, но това никога не пречило на връзката им, пише \"Уикенд\".

„Срещнахме се съвсем случайно. Вечеряхме в един ресторант голяма компания. Той ме заговори и на третия поглед бях негова. След вечерята ме хвана за ръката и оттогава не сме се пускали. Любов от пръв поглед!\", обича да разказва Деси за запознанството си с бизнесмена. Сега тя живее в неговия апартамент заедно с по-малката му дъщеря от предишната връзка. Голямата вече е на 20 и е самостоятелна. В началото момичетата не приемали добре мащехата си, но постепенно свикнали и намерили общ език. 9-годишният син на Деси също харесвал Явор и се чувствал добре покрай него.
„Той е страхотен човек! Понякога даже си мисля, че татко ми го е пратил, за да ме види щастлива отново. След смъртта му бях ужасно нещастна и начинът, по който живеех, не променяше това. Явор ме извади от тази депресия и отново мога да кажа с ръка на сърцето, че съм истински щастлива и вярвам само в хубави неща. Върнах си този силен позитивизъм, който винаги съм имала!\", откровена е наследницата на Димитър Цонев.

6 Коментара

боже боже..

преди 4 години

Тая куха тиква замисляла ли се е някога за детето си и какви подигравки търпи заради маминото поведение! Скоро децата ще са две...жал ми е за тях.

Коментирай

НЕКА ДА И ЕЖИВО И ЗДРАВО

преди 4 години

НИКОЕ ДЕТЕНЦЕ, НЕ ТРЯБВА ДА ПОНАСЯ ПОДИГРАВКИ ЗА РОДИТЕЛИТЕ СИ.НЕКА СЕ РАЖДАТ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА,ЧЕ ПОЛОЖЕНИЕТО Е ПЛАШЕЩО

Коментирай

Марив

преди 4 години

СТРАХОТНА Е.КРАКАТА СА И ТОП!

Коментирай

Лупи

преди 4 години

Тази е такова ку-ку, че и един ден няма да си гледа бебето.

Коментирай

Getsbi

преди 4 години

Da, naisitna ima top kraka, top milf. Vazbujda me i bremena , snimkata e gotina

Коментирай

ха ха

преди 4 години

Каква статия, какви размишления по тази нейна снимка в IG с надпис просто . "9 months pregnant". Измишльотини които, вярно, са характерни за всяка бременна + преписване от стари статии.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.