Деси Добрева преодоля развода си в ашрам

https://hotarena.net/az-jenata/desi-dobreva-preodolia-razvoda-si-v-ashram HotArena.net
Деси Добрева преодоля развода си в ашрам

Певицата Деси Добрева, която сега се изявява в шоуто за имитатори „Като две капки вода“, от десет години насам се е запалила по различни духовни практики, узна HotArena.

 

Занимава се всекидневно с йога и медитация и следва философията на духовния водач Шри Шри Рави Шанкар, който 3 пъти е номиниран за Нобелова награда за мир. „Форбс“ пък го обяви за една от най-влиятелните личности в Индия.

 

Певицата добре познава методите му, които следва в живота си, и дори преди няколко години изкарала негов курс в Германия. По време на ашрама в планината Шварцвалд тя спала на земята, мълчала, за да потисне егото си, и дори я накарали да измие чиниите на всички, писа „Галерия“.

 

Научих много за себе си и престанах да се ядосвам. Много бях впечатлена, след това се почувствах по-спокойна, умиротворена. Изведнъж ми се видя направо смешно как намираме проблем във всяко нещо, колко дребнави  сме, как се вкопчваме в лошото, а не виждаме хубавите неща покрай нас. Това не е секта или нещо подобно. Това са няколко дихателни упражнения, които правя вкъщи, йога, медитация. Чета много книги от хора, които носят знанието, това със сигурност ми помага. Вярвам, че има някаква свръхестествена енергия, която движи живота, и че каквато енергия отдадеш, такава получаваш“, споделяла е Деси.

 

Философията на гурото променила коренно живота й. Тя лично се запознава с Шри Шри Рави Шанкар и дори пяла на негов концерт в Зала 1 на НДК. Философията му много й помогнала и по време на развода с мъжа й Мартин преди пет години. Двамата се познавали още от деца. Женят през 2006 г., но на Деси компромисите, които трябвало да прави, им идвали в повече. Налагало се да работи като луда, за да изкарва пари за семейството. „Не съжалявам за развода си, така е трябвало да стане. Много харесвам изказването на Джулия Робъртс: „Ура! Развод! Повод за още една първа целувка!“.

2 Коментара

преди 4 години

Коментирай

преди 4 години

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.