Деси Фотосесията: Аз съм звезда!

https://hotarena.net/az-jenata/desi-fotosesiiata-az-sam-zvezda HotArena.net
Деси Фотосесията: Аз съм звезда!

„По-добре целият свят да те познава като сексзвезда, отколкото да не те познава!” Това заяви Деси Димитрова, която е по-известна като Деси Фотосесията, дочу HotArena.

Плеймейтката на 2017-а година и истинска гордост на пластичната хирургия не спира да изненадва с изказвания.


Красавицата се разхожда из гори тилилейски и се прави на амазонка с буйна грива, внимателно подредена от фризьора. Деси, освен това се фука със златиста от солариума кожа и бюст, за който и фитнес модели могат да й завидят, пише „България днес”.



Вместо луксозни парцалки обаче, тя е препасала неандерталски одежди. Истинско дете на джунглата като Тарзан или Маугли!

11 Коментара

Наталия

преди 4 години

Не знам за звезда, но изглежда ослепително. Явно има добър хирург, защото подобренията й й стоят зашеметяващо. На моята ринопластика получих отток и не можех да дишам нормално, първите 2 седмици бяха ад, а доктора чак след операцията ме информира че пълното зарастване на носа ми щяло да отнеме 3-6 месеца! Направих втора операция при Джамбазов и там слава богу всичко беше наред.

Коментирай

Мира

преди 4 години

Наталио, в опита си да си направиш реклама ставаш смешна! Аз също съм с ринопластика, при това доста сериозна, защото имах и проблем с хрущяла, и още след операцията дишах по-добре от всякога. Отокът е нормално състояние, но той е външен! Знаеш ли, ти си мръсна, грозна пач*вра, и спри да пишеш глупости!

Коментирай

Наталия до Мира

преди 4 години

Ти си дишала по-добре, защото си имала успешна операция, чети внимателно. Ако и при мен беше така щях ли да ходя на втора? Още при упойката гърлото ми се затвори от алергична реакция и не можех да дишам. След като се събудих часове наред болки и повръщане на кръв. След 4 дни като ми махаха конците цялата ми глава се поду и взимах антибиотици заради някаква инфекция. Абсолютни некадърници. Това че си случила на добър специалист, като Джамбазов, от който съм очарована, не значи че можеш да ми държиш такъв тон.

Коментирай

Мира

преди 4 години

Даже и да си била алергична, след операцията няма никаква, ама никаква болка, камо ли повръщане на кръв! Няма от къде да дойде тая кръв - по носа всичко е засъхнало. Освен това и конци няма, освен тези, които държат шините /ако имаш такива/. Лъжеш, девойко, лъжеш! Все едно селския касапин ти е правил ринопластиката

Коментирай

О!

преди 4 години

Виж сега Наталия, престани да пропагандираш тъжния живот на компаньонките наричани модели и да се обясняваш наивно че и агресивно на "простолюдието". "Перфектна визия викаш, щастлив живот който и ти водиш. Вие сте едни озцяло ЗАВИСИМИ същества. Подлагате се доброволно и многократно на болезнени операции, припадате от глад , вечно на диети, страх ви е от конкуренцията. За какви звезди и дами моля бръщолевите?! Обслужващ персонал с паник атаки. Нямате понятие от истинския живот, защото живеете в една фалшива реалност : селфита пред някой луксозен хотел, снимки на храна, на крака, о, да и на силикона,това са символина висок старус. Пишеш, че Николета можела да яде ако иска супата с вилица защото е велика де, а ти не си й още на нивото. Ами тогава отивай да я духаш...

Коментирай

Мира

преди 4 години

И още нещо - преди операцията ти правят тестове за алергия, и само да направиш по един показател положителен такъв, ти слагат урбазон в системите.....

Коментирай

Наталия до О!

преди 4 години

Аз съм зависима? От какво? Зависими са тези жени, които продават времето и труда си от 9 до 5 всеки ден за има няма 2-3000 лв. на месец. Които изпълняват като прислужници каквото шефа им нареди и правят компромиси със себе си всеки ден. Чието ежедневие е сиво, еднообразно и без блясък в него за да слугуват като робини на някой бедняк цял живот и да му перат чорапите. Аз не съм зависима, аз нямам шеф, работно време, и аз не слугувам за мизерни пари с които да не мога да си позволя дори едно мохито в жегите.

Коментирай

Никоя

преди 4 години

Какви са тия коне, дето ги промотирате? Съжалявам да видя докъде стигна упадъка на идеалите за човешка стойност...

Коментирай

ЖАЛЪК ТЪРТЕЙ

преди 4 години

Добре че са мазните шкембести чичаци, та да ти платят храната, че иначе си умряла на втория ден, мухло. Проститутките като теб са тези без достойнство, търпящи всякакви извращения с телата си за някой лев. Как пък знаеш на кой какво е ежедневието като нямаш минутка трудов стаж? Жалка и тъжна ковра, обречена на безцелен животец, молейки се някой да я на..е за да не гладува.

Коментирай

Полина

преди 4 години

Аз си купувам всичко сама със спечелените с ПОЧТЕН труд пари и на никого не дължа нищо. Мога да си позволя каквото си поискам, когато си поискам. Ти седиш и чакаш поредният клиент, пред когото си вирнала крака да ти купи някой парцал. АЗ имам бъдеще ТИ всеки ден трепериш, че вече може никой де не пожелае да спи с теб, съответно ще си без пукната пара. На мен ми увеличават заплатата с времето, твоята цена ще пада с всяка година. Ти и колежките ти сте чумата на обществото, никой не ви иска за повече от час.

Коментирай

Хахаха

преди 4 години

Скелет на батерии хахаха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.