Деси Слава: Не са ми плащали да лъжа, че съм болна от Covid-19! Благодарна съм на Господ, че се заразих

https://hotarena.net/laifstail/desi-slava-ne-sa-mi-plashtali-da-laja-che-sam-bolna-ot-covid-19-blagodarna-sam-na-gospod-che-se-zarazih HotArena.net
Деси Слава: Не са ми плащали да лъжа, че съм болна от Covid-19! Благодарна съм на Господ, че се заразих

На лечение от коронавирус в домашни условия са подложени две от най-известните фолк певици у нас Деси Слава и Галена, научи HotArena.При изпълнителките симптомите са сходни, споделят, че приемат витамини.

\"Все още никой не ми е звънял да ми дава наставления. След като ме разпитаха, съм си вкъщи на домашно лечение. Самолекувам се с витамини. Първоначално за главоболието пих обезболяващи\",  разказва Десислава. Главоболието, което изпитва първите дни е ужасно силно, но за разлика от Галена  Деси няма никаква температура.

„В момента съм добре, всички симптоми, които имах - силно главоболие, загуба на вкус и мирис вече отминаха, не съм имала температура“, разкрива изпълнителката. \"До някаква степен съм благодарна на Господ, че все пак минавам през това, за да спра да  се страхувам най-после за мен за децата и за близките. Малко съм успокоена, че не е чак толкова страшно, може би е до организъм, до късмет. Разбира се, че има и тежки случаи, просто аз имах късмет“,  каза Деси пред  „България Днес“.

„Хората трябва да бъдат предпазливи.  Преди да ми се случи, се чудех какво може да стане с мен ако се заразя. Страхът от неизвестното е голям.  Ако мога с моя случай да успокоя хората, че има и положителна случи, с леки симптоми, но това не значи, че не трябва да се пазим“,  допълва още певицата. Деси разказва, че има самосъзнание и не излиза от вкъщи. Засега не се я проверявали. Певицата е разделен с мъжа си Благой Найденов и двамата й синове. По същия начин Галена се изолира далеч от близките си. Фолкфурията е с малкия си син Александър, който също се разболя от  коронавирус. Певицата сподели, че приема селен цинк и витамин Д, препоръчани от лекари.

Деси Слава споделя, че е разстроена от негативното коментари и публикации, свързани с нейното боледуване. Жегват я постове от типа на:

„Кой знае колко са им платили, за да казват, че са болни от коронавирус“. “Искам да кажа на тези хора, че не е реално това, което си мислят. Лично аз за себе си ще кажа, че не бих направил нещо толкова аморално в живота си. Коронавирус наистина има, при някой страшно, при други фатално, при някои хора дори не разбират“, казва Деси на недоброжелателите си и допълва, че й става безкрайно неприятно подобни изказвания.

10 Коментара

Леле

преди 3 години

Огромна тетка!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Господи Боже, пази ни от подобен вид интелект. Жалко е, че Деси има доста последователи, които ще св вържат на нейните словоизлеяния.

Коментирай

баста на чалгата

преди 3 години

Баста на Чалгавирусите.......

Коментирай

Пак ли ти?

преди 3 години

Абе Фигаро, от де се взе, под всеки пост само хейт! И то към Деси Слава... това ангелско създание... Не разбирам какъв ти е проблема.... Днес верно е пълнолуние, ама баш така да ви влияе на хейтърите луната.... не знам

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Десислава е ангелско създание с ангелски глас, но за сметка на това с много занижен умствен багаж. И когато става въпрос за сериозни неща като короната, по-добре е да си държи езика зад събите и ръчичките над клавиатурата, за да не ръси глупости. Един подобен индивид в САЩ каза една подобна глупост и на другия ден събираха трупове благодарение на неговите съвети. Но щом не разбираш, какво ислам да кажа и имаш нужда от подробни разясниения, можеш да следваш съветите на този ангел и да се заразиш с Корона!

Коментирай

.....

преди 3 години

Слугинажни медии натрапиха прости кръчмарски певачки за "звезди".И те взеха да се звезделеят защото както коментира Фигаро в свой коментар са с много занижен умствен багаж и не могат да осъзнаят каква вреда нанасят на подрастващите с пошлостта и неморалността си.

Коментирай

Сова

преди 3 години

Няма нужда мед.специалисти да ни разесняват и поучават за К-19!! Деси е на среща ни: компетентна и обидена!! Мисля,че има гласови данни и да си пее! Ние трябва да се обидим,че просеше помощи от нас данъкоплатците!! Стига ни навирайте халтураджии в лицето!! Но за умните люде нищо пошло не може да се напише!! И на hotarena не и е ”лесно”

Коментирай

Пак ли ти

преди 3 години

Фигаро, добре, убеди ме. Не искам корона, така че ще слушам теб. Ако синот София можем да се срещнем за по кафе и да чуя една по-интелигента гледна точка :) А за Деси Слава ще слушам само песните ѝ... пак е нещо!

Коментирай

Десислава

преди 3 години

Е тъпа женска дето и направи бебе набор на детето и!Нагла, дебела свиня !

Коментирай

...

преди 3 години

Днес се появи новината за оздравяването на Галена и след някорко часа хор новина за дуета й с Криско. Покрай едната новина да си направим пиар и с другото.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.