Деси Слава се втали, показа задните си части в клип с Азис (Снимка)

02 Октомври 2022, 17:00


С усилени тренировки цяло лято, а вероятно и с популярните инжекции за диабетици, Деси Слава най-после се втали и смело заголи дупе в клипа към песента си с Азис „Брутален”. Двамата се събраха за нов дует, 18 години след общия си албум „Together”, в който са златните им хитове „Жадувам” и „Знам, че боли”, които звучаха отвсякъде.

 

Новата им песен е с кръшен ритъм. Деси Слава е автор на музиката, а по текста е работила съвместно с Азис и Филип Алексов. В клипа блондинката, която на 7 март празнува 43-тия си рожден ден, изглежда феноменално. От кадрите на блондинката в социалните мрежи, включително от последните й участия, личи, че визията й в „Брутален” не се дължи само на добрата видео обработка. Вероятно такава има, но все пак Деси Слава действително успя да влезе във форма.

Певицата дълго време се бореше да възвърне фигурата си от преди раждането на втория си син Борис от спортиста Благой Найденов, с когото са разделени, но пък в добри отношения. В този период Азис подаде ръка на колежката си. Кралят на попфолка, който открай време спортува активно, тренираше седмици наред с Деси Слава. Вероятно, за да се мотивират взаимно. Предвид опита си, Азис вероятно е и напътствал приятелката си какви упражнения да прави и как точно да ги изпълнява, така че да постигне по-бързо желаните резултати. Според запознати обаче, магическото вталяване на Деси Слава се дължи на специалните инжекции, предназначени за диабетици, с които в последните месеци доста знаменитости отслабнаха. Лекари вече предупредиха, че те са много опасни и водят до ослепяване и дори парализа на по-късен етап.

Азис и Деси Слава се снимаха във фитнеса още през юни, а кадрите станаха повод за нови подхвърляния от фенове за дует. Такъв от знаменитостите се чака от 18 години, както и те припомниха. Не е ясно защо толкова дълго време не направиха нова своя обща песен, предвид огромния успех на златните си дуети „Жадувам” и „Казваш, че ме обичаш”. Вероятно тъкмо затова през годините периодично се появяваха слухове за кавги и разправии между Азис и Деси Слава. Такива вероятно е имало, но пък винаги бързо им е минавало. Още повече, ако един от двамата преминава през труден период в личен или в професионален план.

Хитовите изпълнители са признавали, че когато им е тъжно, понякога не само говорят, а и пеят, дори по телефона. Случвало се и да си поплачат. Азис е признавал, че веднъж се обадил на Деси Слава и я помолил да й изпее някоя народна песен. Докато тя извивала глас, Кралят на попфолка хлипал от другата страна на телефонната връзка.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 2 месеца
0
Ако беше с черна коса на тази снимка, можеше 100% да мине за Полина на Благой Георгиев. Еднакви. Фотошопа малко обърква работата :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
питър
преди 2 месеца
0
да заповяда следващата с мерак да си покаже за пореден път задните части пред хората
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 2 месеца
0
Деси Слава продължава да се вталява с фотошоп и да се излага с празно межуушие.Синовете и ''много харесват''гъзурченето и с вълнестия ромлянин.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
питър
преди 2 месеца
0
отдавна не ги бяхме виждали
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени