Десислава Иванчева ражда до края на месеца със секцио

https://hotarena.net/laifstail/desislava-ivancheva-rajda-do-kraia-na-meseca-sas-sekcio HotArena.net
Десислава Иванчева ражда до края на месеца със секцио

До края на месеца се очаква да роди бившата кметица на район „Младост“ Десислава Иванчева, узна HotArtena.

Навлизането в деветия месец на бременността й отложи края на делото за подкуп срещу нея, заместничката й Биляна Петрова и екскмета Петко Дюлгеров пред последна инстанция Върховния касационен съд.

Терминът на скандалната кметица е в краят на ноември, но по всяка вероятност ще се наложи бебето да се появи по-рано със секцио заради напредналата й възраст. След дълги години опити да забременее накрая Иванчева се решава на инвитро процедура, покрай която се подлага и на хормонална терапия. Иванчева предприема важната крачка да стане майка, въпреки че няма партньор в живота. Тя избрала донора по каталог и съветва всички жени като нея да се осмелят да станат родители.

Иванчева се подготвя за появата на наследника си, но още не е купила необходимите неща от суеверие.   Бившата кметица е категорична, че бебето е чакано от години и няма нищо общо с  делото, писа \"България Днес\".

6 Коментара

Desso

преди 2 години

Браво, късмет и леко раждане.

Коментирай

Iti

преди 2 години

Браво, леко раждане, късмет!

Коментирай

аз

преди 2 години

Хубаво е решила.Живо и здраво бебе да роди.

Коментирай

МОЛЯЯЯЯЯ

преди 2 години

Всичко направи тая крадла ,само и само да не търка нара.Е няма такава държава , братче.Разграбиха милата ни родина такива ,като таз дърта ,грозна и ненаядена,Ако ще народа да се реди по сто пъти да гласува ,това е то,не се ли смени всичко старо до крак!

Коментирай

11

преди 2 години

Много е лошо ,че хапчетата поскъпват наред с другите неща.....

Коментирай

айсс

преди 2 години

корумпирана твар. и лошото е , че партии , които претемндират за почтеност я подкрепят, за да измъкнат дидвиденти.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.