Десислава се ожали: Синът ми ме бие!

https://hotarena.net/laifstail/desislava-se-ojali-sinat-mi-me-bie HotArena.net
Десислава се ожали: Синът ми ме бие!
Фолкдивата Десислава се оплака пред диджей Дамян, че е обект на жесток тормоз от страна на сина си, който й посягал, узна HotArena.


Става въпрос за малкият син на звездата, който е на 2 годинки и 4 месеца. За голям ужас на пеещата майка, Борис не обичал тя да му пее и дори скачал на бой, когато тя се изкуши да извие глас.


\"Стресирана съм, не смея да му пея, защото имам нещастието да не обича да му пея. Идва моменти, в които отвътре ми идва да запея, а той изпада в жестока ярост и започва да ме бие\", призна тя във видео разговор с диджей Дамян, пише Телеграф.

4 Коментара

...........

преди 3 години

Децата са огледало на възпитанието на родителите си.

Коментирай

Веси

преди 3 години

Страшно възпитание от селска простачка

Коментирай

Hm

преди 3 години

Детето е малко и не разбира. Освен това в този период им никнат зъбки и това ги прави раздразнителни и скубят коси, хапят, удрят, това е нормално за децата на тази възраст. Това няма нищо общо с възпитанието.

Коментирай

>>

преди 3 години

Първите 7 години са най-важни за възпитанието на детето.Пропуснеш ли ги и му позволиш да удря,скубе,хапе....изпуснал си го.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.