Десподов разкри, че е на седмото небе с новата си мистериозна любовница

https://hotarena.net/laifstail/despodov-razkri-che-e-na-sedmoto-nebe-s-novata-si-misteriozna-liubovnica HotArena.net
Десподов разкри, че е на седмото небе с новата си мистериозна любовница
Кирил Десподов явно изпитва нови любовни трепети, забеляза HotArena.

22-годишният футболист сподели селфи с целувка в Инстаграм с текст върху нея „You know”. По всичко личи, че посланието е насочено към новата му изгора.

Определено новата любов на Кирил го кара да се усмихва широко. Засега обаче той не издава нищо около нея. Кирил е от тези, които дълго пазят любимите си в тайна от медийното любопитство. При връзката си с Веселина той изчака няколко месеца и едва тогава я представи официално като своя приятелка. Първоначално публикуваше снимки с русокосата хубавица, но прикриваше лицето й със сърчица, пише „Телеграф”.  

8 Коментара

Who gives a shit

преди 4 години

Да кажеш, че няма пари ок - ама как може да се излагаш с ментак на Dsquared2. Пачовете на ризите никога не са отдясно, а отляво. Селяците освен да впечатлиш само бате.

Коментирай

ddd

преди 4 години

не че ми е зор да го защитавам, но снимката е огледална...

Коментирай

?!?!?!

преди 4 години

Не , че искам фелацио от него ама устничките му са идеални ;)

Коментирай

Мария

преди 4 години

Дрехите са купени от магазина на Дискуаред.Не са ментета.

Коментирай

Айлин

преди 4 години

Този пубер се е заловил с кака Мара отварачката. Двете с майка си обикалят и търсят млади пубери да ги гласят и им плащат. Отврат след някоя друга година ще вкарат в занаята и щерката на Мария. Баща и на Марая да си я прибира при него че и нея ще направят проститутка. Каквото видиш това и правиш Мария това е видяла от майка си това и практикува, малката това е видяла и тя от майка си и баба си това ще продължи и тя да прави. А Мария пеенето и е за параван, че и за певица не става виж за свирене на дудуци пък може и да става. Трагедия са това семейство разхайтени и разюздани отвсякъде барабар и сестра и Ирена и тя същата мастия като тях. Тътрят я навсякъде с тях и тя явно е във занаята.

Коментирай

треп-треп-трепни

преди 4 години

АУУ, КИЧ, КАМЪНИ И ПАЙЕТИ, ТОВА НОВИЯ БОЖИГОЛ ЛИ Е!? :D

Коментирай

Не знаех, че се излагаш като носиш имитации.

преди 4 години

В крайна сметка всеки сам решава какво да носи - най-големите милионери в световен мащаб не парадират с маркови дрешки и скъпи вещи! Някои от тях дори се обличат скромно!

Коментирай

Опитала щастливка!

преди 4 години

Ох, тоя колко е надарен не е истина!!! Чука като звяр!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.