Диана Димитрова скочи на „Възраждане“

27 Юни 2023, 12:18


Диана Димитрова негодува срещу действията на "Възраждане", след като техни агитки отново възпрепятстваха прожекция на филм, за който твърдят, че има хомосексуален подтекст.

Според привържениците на партията те се бунтуват срещу "пропагандата на педофилия и хомосексуализъм както сред деца, така и сред възрастни".
"Kато човек, който създава изкуство, като гражданин на Република България, като човек, който приема различията на хората и желаещ да се нарече "европеец", съм омерзена от вчерашната акция на симпатизанти на "Възраждане", обяви Диана Димитрова.

Въпреки трудностите и скандалите в живота на актрисата красавицата не пропуска да говори по важни социални въпроси. Диана е разочарована и насочи упрека си и към полицията, които по време на заплахи и грозни думи, насочени към прожекцията на филмa, са "спинкали". "Не присъствах лично, но гледах клипчета! Написах точно това, което мисля!", сподели бясната актриса пред "България Днес".

Бебо Халваджиян също беше сред звездите, които избраха страната на изкуството.

"МВР продължава да си затваря очите, докато шепа нещастни фашисти тероризират гражданите на България. Докога?", изрази негодуванието си синът на продуцента Магърдич Халваджиян в средата на юни. Според негови думи възражданците не само са обиждали, а и са стигнали до физическа саморазправа с жена. Феновете както на актрисата, така и на сина на семейство Халваджиян оказаха пълната си подкрепа. В краят на поста Диана се обръща към "разбирачите" със следното съобщение:

"И преди да ме въведат "експертите" заради личното ми мнение в някакви конвенции, платежни и т.н., ще им кажа нещо, което искам да кажа от много време: Да го духате!".
От 10 юни насам агитките на "Възраждане" стават все по-големи и опасни. Първият случай бе прожекцията на филма "Близо" в кино "Одеон" - част от програмата на София прайд, а вторият случай, отново на филма "Близо", този път във Варна. Според много хора във филма дори няма хомосексуална връзка, а според други тя е само намекната между двамата герои деца. Филмът носи голямата награда в Кан и вече е излъчван в цяла Европа. Възражданците определят лентата като "педофилска". Всички зрители биват обиждани и нападани от агресивните националисти, вследствие на което прожекцията е отменена. Къде спи Сарафов?

Агресията на "Възраждане" докара нежната Диана Димитрова до: "Да го д*ухате", заяви тя

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аман,
преди 3 месеца
-1
от тая духалка. Духала, духала, духала и пак не я искат. Нищо общо нямам с Възраждане, но това недоразумение, което се чуди къде да се набута, ме провокира да пиша. Дианооо, духането не е изкуство. Всичко друго при теб е бездарно. Нито картините ти стават, нито актьорството ти се отдава. Бездарие, млъкни и се скрий накрая
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тъпото
преди 3 месеца
-3
Коя е тази и кой са тези. От пусто в празно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Йокин
преди 3 месеца
-1
Баси й захлюпенте, хора!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 3 месеца
-3
Да скача,какво ни занимавате.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Защо
преди 3 месеца
-4
Ни занимавате с тази ? Разбрахме,че е проводник на ЛГБТ изродството,надявам се да не види повече изяви..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени