Диляна Попова готви изложба на картини (Моделката ги продава благотворително)

https://hotarena.net/az-jenata/diliana-popova-gotvi-izlojba-na-kartini HotArena.net
Диляна Попова готви изложба на картини (Моделката ги продава благотворително)

След като беше манекенка и стана актриса, сега Диляна Попова се превърна и в художник. Красавицата готви изложба, която е планирана за идващата есен. Ако ситуацията с коронавируса позволи, Диляна ще се опита да продаде част от платната, които сама е нарисувала. Парите от продажбите хубавицата няма да прибере в джоба си, а ще даде за благотворителност, споделя самата тя.

 

„За момента работното заглавие на изложбата е „Пети елемент\". Не съм рисувала от години, но ceгa започвам отново. Планирам да покажа платната през есента“, разкрива Попова. Изложбата ще е съвместна с добрата й приятелка Лиляна Станиолова. Идеята на красавиците е да рисуват заедно, да имат обща тема и да използват много и различни техники.

 

Самата Лили рисува от години и е запалила моделката да хване отново четката, след като от години не е намирала време и муза да твори. Най-важно за Попова е, че печалбата от картините ще отиде изцяло за благотворителност. Диляна е известна с милосърдното си сърце и любовта към децата. Очаква се да избере кауза, свързана именно с някои малчуган, които има нужда от средства, казват нейни близки.

 

Съвсем наскоро Попова се прибра от Занзибар, където изкара дълга почивка в компания на приятели и сина си Борил. За щастие, манекенката се прибра малко преди да бъде наложена 10-дневната карантина за всички, завърнали се от екзотичната дестинация, пише „България Днес“.

 

Работни ангажименти не позволиха на любимия й Асен Блатечки да пътува с нея, но само преди дни актьорът и половинката му отпразнуваха неговия 50-годишен юбилей. Без шyмни партита и само с май-близките, Асен посрещна рождения си ден.

7 Коментара

////

преди 3 години

Ох и тази завалийката стана ...пенкелер.Всички бездарни същества започват да рисуват , да пишат, да издават книжлета, да готвят и дават кулинарни /всеизвестни/съвети...интернет се напълни с такива досади.

Коментирай

АЙДЕ СТИГА

преди 3 години

Всички около тях знаят, че не са заедно, а съжителстват за пред детето. И това е много отдавна. Какъв любим, каква любима. Тя лъже за да се възползва максимално, а той си трае за да е до сина си.

Коментирай

hhhhhhhh

преди 3 години

Диляна, спри да занимаваш хората със себе си. Единственият талант, който имаш, е да бъдеш красива. Това че не си успяла да материализираш тази красота, си е твой проблем. Колко милионерски наследници има на по 25-30г... Дори грозната Ива Софиянска успя да се набута при Божков, пък ти... лапай на актьорчета и прави рисунки.

Коментирай

А

преди 3 години

Като не я харесвате просто подминете статията. Аз я харесвам, излъчва доброта, женственост и позитивизъм.

Коментирай

9999

преди 3 години

Да наистина са много дразнещи тия разбирачи от всичко.Другите хора учат цял живот, образоват се , а тия моделки - хайде днес актриса, хайде утре художничка, големи таланти голямо чудо.По-скоро това, че са известни им дава поле да си показват големите "шедьоври".Аааа тази нали и дизайнер беше.Следващото е да напише готварска книжка.Куцо и сакато дето беше известно издаде готварски книжки.Аз пък мисля, че човек, който се бута да разбира от всичко не разбира от нищо.За да станеш добър в една сфера трябва да и се отдадеш.Но тия нали не могат да работят нормална работа, че дай да се правим на големите таланти.Наистина тази по-добре да си беше хванала някой богаташ да я издържа, да не се мъчи и без това няма талант за нищо повече от модел и смисъла на живота и е да се вее от почивка на почивка.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Всеки е свободен да изкаже мнението си независимо положително или отрицателно за публичните люде.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Има в Инстаграм една грозновата сбръчкана досадница Константина Живова с мазна немита косица която надминава всички по "таланти".Има вече 101,а може и повече да са.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.