Димитър Маринов прецака Фики в Капките

https://hotarena.net/laifstail/dimitar-marinova-precaka-fiki-v-kapkite HotArena.net
Димитър Маринов прецака Фики в Капките
Изключително тежък ще е финалът в Като две капки вода за Фики Стораро, узна HotArena.


Фолкпевецът ще премери сили с две от най-известните и талантливи поп певици - Дара и Маги Джанаварова. Мястото на Маги на финала беше \"уредено\" от Димитър Маринов, след като той отстъпи във финалната четворка и реши да се откаже от надпреварата за първото място. Оказа се, че Маринов предварително е съгласувал плановете си с продуцента Маги Халваджиян и подобни рокади са позволени според правилата на шоуто. Това е първи подобен случай в българския формат. 


Така Маги Джанаварова става финалист, а предизвикателството пред Фики се увеличи. Напълно несъзнателно Маринов прецака младия певец. Битката за фолкизпълнителя ще е трудно, тъй като срещу него застават две от най-талантливите млади звезди. Четвъртият в надпреварата е JJ, който има най-малки шансове според зрителите, тъй като не е толкова популярен. 


Още от началото на Капките Маринов показва симпатии към Джанаварова и няколко пъти гласува за нея, пише България днес. 

9 Коментара

799521213

преди 3 години

Пишете абсолютни глупости...хайде сега всички да гласуват за Фики за да не бъде прецакан от други талантливи млади изпълнители. Това е шоу и всеки има шанс да победи. JJ се справи чудесно с различните образи които трябваше да пресъздаде както и с оперното пеене. Предполагам че също ще има много хора които ще гласуват за него. Успех на всички финалисти и нека да победи този който се представи най-добре.

Коментирай

Фики е просто млад мангал

преди 3 години

А не млад изпълнител....Мангал и чалгар!!! Най-лошата комбинация. НЕ на такива! Който е много "либерален" да си ги вземе в къщи и да не ги показва навън.

Коментирай

Урудпи

преди 3 години

Чест прави на Димитър Маринов за тази посъпка. Той няма нужда от слава- и даде възможност на млад човек- Маги. Не вярвам да го направил нарочно да навреди на Фики-. Финала ще е интересен.

Коментирай

Светла

преди 3 години

Митко Маринов или продуцентът Маги или дружно след предварително договаряне прецакаха Фики ? Целта е Маги Джанаварова да е победител ! Винаги този вид предавания са по сценарий избран от екипа победител !

Коментирай

Рони

преди 3 години

Защо се прави състезание в пеенето, след като всичко предварително е уговорено?

Коментирай

Xaxa

преди 3 години

Вижте клипчето на Преслава и дъщеря и в инстаграм... Как се кара на горкото дете,което е на година и половина И не разбира нищо,а тя даже е решила и го е качила да я видят каква майка е...

Коментирай

Аз

преди 3 години

Прецакаха Анди, не случайно всички му дадоха тройка. Знаели са за намерението на Димитър и така побутнаха Маги.

Коментирай

Стига

преди 3 години

сте го препечатвали тоя нелеп материал ... Къде видяхте ДВЕ от най-най певиците? Тая скучна и средно можеща Джанаварова я бутат в сума ти формати и никъде не може да спечели. Дори и да я набутат тук като победител, това не променя факта, че е абсолютна парашутистка. А Фики не го мислете, той си има и много почитатели, и много талант.

Коментирай

не мисля

преди 3 години

Маги Джанаварова е победител в Music Idol още през 2009. Където размаза конкуренцията. Фики няма да победи в Капите това е сигурно, въпереки купените гласове всяка седмица. Какви злобни и завистливи хора, нямам думи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.