Димитър Рачков се събира в сериал с бившата си жена

26 Юни 2023, 13:00


БНТ започна снимките на „Всичко за сина ми“

Димитър Рачков и бившата му жена Христина Апостолова са в главните роли на новия сериал на БНТ „Всичко за сина ми“, пише Минаха години. Снимките започват, а някогашните съпрузи са в чудесни приятелски отношения. Нещо повече, хубавата Христина, която отглежда общото им дете Димитър Рачков – младши, заедно с настоящия си съпруг Евтим Милошев, е главен сценарист на лентата.

В главната роля влиза и синът й от Евтим – Петър Милошев. Актьорският състав включва още Ириней Константинов, Моню Монев, Рая Пеева, Христо Пъдев, Недиляна Павлик, Радостина Ганева, Филип Буков и други.

Сериалът разказва за самотен баща – известен комик, който отглежда сам сина си и се бори с професионалните и личните си перипетии в живота.    
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
az
преди 3 месеца
0
Няма ли други актьори,няма ли други деца които да наемат за този сериал,а ми трябва да гледаме този инфантилен 50 годишен чичко.Едни и същи хора се въртят.Дайте шанс на някой новобранец да се изяви.Голяма шуробаджанащина в тази България.Сериалът разказва за известен комик-самотен баща- баси сюжета ...........голям мозък е този дето го е измислил
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Буби
преди 3 месеца
0
Мозъкът е на жената на въпросния комик. И аз вече не гледам български сериали точно защото във всеки участват до болка втръснали едни и същи лица. Това дразни. Личи, че всичко става с връзки, а не с талант. Има мафия в киното. Все едно няма огромен университет, който бълва всяка година нови кадри - явно има много безработни актьори. Луиза Григорова, Бахаров, Сано и Яна Маринова са от най-досадните връзкари. Може би и те не осъзнават, че отблъскват зрителя с постоянното си натрапване навсякъде. Ако се явяват по-рядко в отбрани филми ще са по-симпатични и интересни на зрителя.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени