Дизайнерката Евгения Борисова пуска нишов парфюм произведен в Дубай

https://hotarena.net/az-jenata/dizainerkata-evgeniia-borisova-puska-nishov-parfium-proizveden-v-dubai HotArena.net
Дизайнерката Евгения Борисова пуска нишов парфюм произведен в Дубай
Дизайнерката на звездите Евгения Борисова пуска луксозен парфюм с нейното име, научи HotArena.


Парфюмът е създаден едни от най- луксозните масла и тя самата обещава той да е продукт на нивото на най- скъпите парфюми в света, но с доста по-ниска цена, достъпна за българския пазар. Ароматите ще са 10 и тя вече публикува снимка с дизайна на бутилката.


За сега не е споделила кой е избрала за рекламно лице на парфюма си, но предвид това, че работи с много от българските звезди можем да очакваме всичко. От сега известни личности като Тита и Цеци Красимирова тръпнат в очакване на парфюма.

13 Коментара

Desislava

преди 4 години

Да беше написано грамотно съобщението, оповестяващо "новината за невероятния парфюм".... може би щяхте да постигнете някакъв добър имидж и сред малко по- интелигентната аудитория;)

Коментирай

Мда

преди 4 години

И някой е платил този неграмотно написан и неадекватно оформен рекламен текст да види бял свят?.. Хубаво. Имал бол пари - хвърлил ги на вятъра...

Коментирай

Дани

преди 4 години

Аз пък ще го пробвам защото ми стана интересно. Дано става.

Коментирай

mmm

преди 4 години

butilkata- palno kopie na Tom Ford Private Collection (tozi tsviat tochno e Shanghai Lily). Samniavam se aromatite da sa podobni na tezi ot tochno tazi seria na Tom Ford. Sredna tsena- $250-$400.

Коментирай

Към Desislava

преди 4 години

Нищо лично към такива като теб, които плюят аудиторията на Хотарена, но защо седите в този сайт, четете го, даже си правите трудът да коментирате?Излиза, че вие също сте част от аудиторията за която говорите.

Коментирай

.

преди 4 години

Хм имало някаква дизайнерка евгения борисова, явно известна със своята неизвестност. Колко интересно. Няма да мога да заспя от вълнение.

Коментирай

-00-

преди 4 години

Тази дизайнерка... за сефте я чувам... изглежда попревтасала, като мене така, някъде към 50-те. Би трябвало да е ходила на училище, когато все още образователната ни система ни изкарваше що-годе грамотни. Ама постовете, дето е скрийншотнала, и текстът на "новината", дето си е написала очевидно сама, навяват лек смут. До кой ли клас е учила?

Коментирай

Лелее

преди 4 години

Злобичка разяжда здраво някой. Явно много навътре взима статиите тук и покрай това се върти целият му живот. Ха ха коментарите са по- забавни от самата статия.

Коментирай

hoi

преди 4 години

Вече всяка втора чапла има парфюм (препродава аромати на други знайни и незнайни марки), дизайнерка е (пробутва боклуци от али-то), инфлуенсърка (дебне билето по 30 еврака, за да отиде на почивка олинклузив), а в дъното винаги има един загорял келеш с богати родители, селски комплексиран тарикат или чичка в криза на средната възраст, който плаща всичко това. Та на моменти ми е жал за последните, ако толкова не могат да си намерят свястна и нормална жена, да ходят на проститутка, по-евтино е и срамът не е публичен.

Коментирай

Георги

преди 4 години

Тези, които не са чували за дизайнерката, сигурно не са чували и за мода. И сигурно са от някое забутано село, а там трудно ще чуят нещо, за когото и да било....

Коментирай

Даам

преди 4 години

На мен тая неизвестна дизайнерка ми изглежда поне на 80 години. Цялата е ужасна, грозна и тъпа. Вие сто процента сте по- красива и по- умна от нея. Със сигурност за 50 годишна имате и далеч по- смислени занимания от това да пишете под измислени статии в измислен сайт.

Коментирай

BON CHANCE

преди 4 години

ODEKOLON BON CHANCE OT ERATA NA JIKI....SELJANKA!

Коментирай

palni gluposit- haresvai si ia

преди 4 години

...ami za moda sme chuvali... ne samo klasicheskite modni kashti kato YSL, Gucci, Chanel, Dior, Armani, Cerruti, Valentino, ami i novichkite Jason Wu, Tom Ford, Riccardo Tisci, Alexander Wang, Prabal Gurung, Yozhi Yamamoto i.t. Ama tazi selska prachka, niamashe da ia znam, ako ne mi biaha proglushili ushite minalata godina s novinkite kak ushila velikata roklA na Tzetzka Krasimirova i posle kak sama vaprosnata dizainerka si napisa "goliamo priznanie za moiata roklia na festivala v Cann." I da se chudi cohvek, verno li e oblaikla niakoia filova zvezda, a to se okaza, che imalko niakakva si podona roklA kato neinata, am na vidish li- imali ednakvi vkusvI, znachIIIIII e priznanie za neinata roklia. Palni gluposit.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.