Джаферович отваря кръчма в центъра на София, набира персонал

https://hotarena.net/laifstail/djaferovich-otvaria-krachma-v-centara-na-sofiia-nabira-personal HotArena.net
Джаферович отваря кръчма в центъра на София, набира персонал

В нов бизнес влиза риалити звездата Ваня Джаферович. Съвсем скоро ще отвори заведение на пъпа на София. Самият бар вече е напълно готов,  пише „Галерия“.

Заведението обаче няма да е като модерните напоследък ресторанти, а комбинация от лондонски и манахатънски стил. Бижуто в менюто ще са вносни сухи бири и отбрани селекции уискита. Основното забавление за посетителите ще бъдат футболни мачове, излъчвани на живо, и музика.

Проблемът в момента бил обаче намирането на персонал. Джеферович използва профила си в социалните мрежи, за да търси служители за бара. Бившият футболист търси бармани, помощници и управител, като едно от основните изисквания е кандидатите да имат поне малък опит в областта.

Заведението се намира в идеалния център на София и ще работи денонощно.

 Ваня има съдружници, защото това изисква солидна първоначална инвестиция, каквато Джаферович трудно може да направи.

6 Коментара

баста

преди 2 години

Поредна чалгараджийница...

Коментирай

hehe

преди 2 години

щял да отваря заведение...някой друг ще отваря заведение, а на него са му дали малко пари да го направи популярно или са му дали някакво малко участие, за да се показва. Как той ще отвори заведение - това изисква страшно много работа, усилия, акъл - все неща, които лимитираният ваня не притежава.

Коментирай

......па

преди 2 години

Да ти рекламира заведение бивш,не успял футбалерко си е падение.

Коментирай

Потърпевша

преди 2 години

Джаферович има супер малка пишка, затова се натиска при онова прасе жена си, отвратителен нарцис.

Коментирай

hehe

преди 2 години

ама инфлуенсър го раздава. има си личен пиар, дето му пише в профила и го прави да изглежда Ентелегентен и така, лекинко, с пълзене се промъкна при випчетата, дето все оборотни го раздават ;)

Коментирай

......па

преди 2 години

Джаферови са като плевелите.Не ги сееш но никнат навсякъде.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.