Джейсън Стейтъм едва не умрял на пристанището във Варна

https://hotarena.net/lubopitno/djeisan-steitam-edva-ne-umrial-na-pristanishteto-vav-varna HotArena.net
Джейсън Стейтъм едва не умрял на пристанището във Варна

Пристанището във Варна едва не става лобно място на Джейсън Стейтъм, узна HotArena.


Холивудската звезда се разминава на косъм от смъртта по време на снимките на екшъна \"Непобедимите 3\" през 2014 г. За страховития инцидент припомня самият Стейтъм по време на гостуването си във вечерното шоу на Джими Фалън.


\"Снимахме в края на един док на Черно море, в България, трябваше да карам голям камион. Преди снимките реших да направя тест на камиона. И когато трябваше да спра, натиснах спирачките, но нищо не се случи, след което ударих двама оператори, помислих, че съм ги убил, след секунди видях как докът свършва и падам от няколко метра във водата. Опитах се да се набера и да изляза през прозорците, които бяха свалени\", разкрива ужасяващата ситуация Стейтъм.


Най-харесваният екшън актьор си спомня, че камионът започва да потъва изключително бързо и реалността набързо се превръща в сцена от хорър.


\"Навлизащата вода ме изтласка навътре към кабината. След секунди камионът беше на дъното на Черно море, а аз си мислех: \"Чакай, трябва да изляза оттук, нещата не могат да свършат така\", допълва той. Стейтъм, който си партнира в \"Непобедимите\" с величията в екшън киното Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер, успява да се окопити и да се измъкне от капана на морето. Като бивш гмуркач и част от олимпийския отбор на Съединените щати Стейтъм умело се спасява от потъващия камион, пише България днес.

3 Коментара

fu

преди 2 години

спасил се бил той, спаси го един от каскадьорите на продукцията, който веднагически скочи, за да го извади от водата.

Коментирай

Тото

преди 2 години

Баси наглия плешив лъжец !!! Да направят филм сега как се е спасил .

Коментирай

тоя

преди 2 години

що не вземе да се пресели тука,всеки месец е тук,да си купи една къщичка и да става български гаржданин.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.