Джендъри на нож срещу референдума: „Капките“ и Слави Трифонов ни взеха хляба (Снимки)

04 Май 2023, 12:17


На нож срещу готвения референдум и евентуален закон против джендърството в обществото скочиха, както можеше и да се очаква, известни обратни личности у нас.

"Не знам какво е джендър. Знам какво е гей. Аз съм гей, защото правя секс само с мъже." Това каза за "България Днес" екстравагантният артист Иво Димчев. Той коментира готвената забрана за изучаване на "джендърството" в българските училища. Певецът и хореограф не крие хомосексуалността си и смята, че учениците трябва да са образовани по темата за различията и предпочитанията в човешкия сексуален ориентир, както и да има начини половите политики, права и свободи да бъдат преподавани по цивилизован и непропаганден начин.

Според наградения с "Икар" от Съюза на артистите в България "свободен артист" "Шоуто на Слави" и "Като две капки вода" са най-гледаните травеститски зрелища в историята на телевизията ни. "Без травестити българинът очевидно не е могъл, не може и няма и да може!", категоричен е Иво.

"Последната песен на Устата за джендърите е "тъпа, защото нито защитава гейовете или травеститите, нито ги напада. Просто ги ползва, за да е в тренда", убеден е Димчев.

Иво Димчев: Секснагласите трябва да се преподават цивилизовано
Иво Димчев: Секснагласите трябва да се преподават цивилизовано

 

Трансдивата Глориа, която преди няколко години нажежаваше кабаретата с провокативни танци заедно с посестримата си - варненката Елза Парини, е възмутена от готвещото се "табу" върху изучаването на "джендър идеологията" в родните училища.

 

 

Трансдивата Глориа остана без хляб заради травестит шоутата
Трансдивата Глориа остана без хляб заради травестит шоутата

За "България Днес" Глориа, която живее в Германия, коментира, че без да се разбере, че "транс не означава хомосексуалност", е излишно да се мисли за каквито и да било забрани. Влогърката, в чийто ютуб канал гостуват най-оборотните в момента БГ звезди, е категорична, че за децата е полезно да научат разликата между тези четири категории - транс, гей, травестит и драг куин.

Глориа изказа и подобно на мнението на Иво Димчев виждане за БГ шоутата, базирани на преобличането на мъже в жени и обратното.


"Тези риалитита ни взеха хляба. Едно време кабаретата бяха пълни. Митьо Очите идваше да ни гледа с Елза Парини. Но защо не забранят "Като две капки вода"? Нима то също не развращава децата? Когато Фики Стораро, имитирайки Дженифър Лопес, лазеше по сцената, се видяха интимните му части. Ами Слави Трифонов навремето и Виктор Калев не се ли преобличаха в шоуто в женски дрехи? Но никой не видя нищо нередно и опасно за подрастващите в тези травестии", роптае Глориа.


На нож приема и подготвяната забрана ветеранът на гей общността у нас Ицо Петрофф. Рокаджията призова вносителите на проектозакона "да признаят, че имат нещо против гей хората в България". "Въпреки че така е много по-честно, тяхната инициатива остава възмутителна", заклеймява "пазителите на традиционните ценности" Ицака.

Ицо Петрофф смята, че да се отрича полът, е абсурдно
Ицо Петрофф смята, че да се отрича полът, е абсурдно

"Джендър означава пол. Нима някой може да се обяви против факта, че съществува пол? Напротив, според мен в училищата е задължително да се изучават фактите", категоричен е лидерът на бандата "Татко Кристофър".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени