Джино Бианкалана хлътна по красива лекарка! Д-р Канева бди денонощно над брадъра (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/djino-biankalana-hlatna-po-krasiva-lekarka-d-r-kaneva-bdi-denonoshtno-nad-bradara-2 HotArena.net
Джино Бианкалана хлътна по красива лекарка! Д-р Канева бди денонощно над брадъра (Снимки)

Джино Бианкалата се носи на крилете на любовта, след като преди три месеца попадна в Ада, научи HotArena.

След тежките операции в Америка и Турция, с които спасяваха краката му, потрошени в моторната катастрофа в Чикаго преди две години, през пролетта поредна трагедия сполетя семейството на единствения риалити герой, печелил два пъти \"Биг Брадър\". Тв звездата потъна в траур, след като загуби най-близкия си човек - своя баща. Георги Ташев почина в Америка, но бе погребан в София.

Четири месеца след нещастието, слънцето изгря и на улицата на Джино. Брадърът, който бе сгоден за полския модел Изабела Родес, но на метри от олтара се отказа от брак с милионерската вдовица, откри любовта в лицето на столична докторица, разкрива светското предаване на ПИК TV \"Жълтите новини\".

Нейното име е Кристиана Канева, която работи в МБАЛ „Света София\". Лечебното заведение се намира на метри от софийския апартамент на Бианкалана. След последната операция в Истанбул, при която подменяха поразения от инфекция имплант в крака му, Джино започна да посещава близката болница за належащи манипулации. Из коридорите срещнал д-р Канева и така пламнала любовта им.

Двамата влюбени не спират да си разменят закачки в  \"Инстаграм\". Под снимка на д-р Канева, направена пред болницата й, брадърът е написал \"Като те гледам така и ми се боледува бейби\". На което красавицата му отвръща \"Ти си на постоянни грижи, но можеш да се разболееш\". Издайнически кадър, щракнат в спалнята на Джино Бианкалана, пък издаде любовта помежду им!

7 Коментара

mims

преди 5 години

Дано е истина. Като красива приказка, показваща, че дори трудните бури ни водят към най-доброто за нас и Господ си знае работата.

Коментирай

Виви

преди 5 години

Джино ебе парцала Мари Вачева, това е платен пиар за докторката

Коментирай

Рони

преди 5 години

Че той може ли да еб.....Че и тоя крокодил Вачева като му знам високите изисквания

Коментирай

devil

преди 5 години

това лайно не се ли разкара от България???

Коментирай

Гери

преди 5 години

Как може да свързвате жена като Мари Вачева с Клоуна Джино,тоя само си мисли пиари,че няма кое друго да прави

Коментирай

Goro

преди 5 години

Познавам Мари Вачева,нито е парцал нито е с Джино,смешни статийки евтини.Взяка красива жена е парцал за вас смешници,високото грозде ви е кисело Нещастни хорица

Коментирай

Petq

преди 5 години

Kak se griji kato ne e v bg,toq hate si ist ane sam zavinagi,nqma kol da go pogledne na seriozno hahahhahah Smeshko

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.