Джино мина половин София, дойде ред на Юлия Юревич (Всичко за креватните му умения)

https://hotarena.net/laifstail/djino-mina-polovin-sofiia-doide-red-na-iuliia-iurevich HotArena.net
Джино мина половин София, дойде ред на Юлия Юревич (Всичко за креватните му умения)
Риалити звездата Джино е на път да омачка чаршафите с всички столични бръмчалки. Розовият блян на девойките заби любовното си острие в поредната жертва. Новото „коте“ в леглото на Джино е Мис България 2007 Юлия Юревич, узна HotArena.

Носи се мълвата, че двамата бързо изконсумирали познанството си в хоризонтално положение и вече дори си позволяват да се появяват заедно на светски събития. Авантюрата им лъсна за първи път на модно ревю в столицата, където двамата не се отлепиха един от друг и за секунда. Американският бизнесмен се превърна в апетитна хапка за дамите след излизането му като победител от „Биг Брадър“, пише \"Всеки ден\".

Освен парична обезпеченост, родните гърли се натискат и за лично удоволствие и престиж на Бианкалана. Слухът за специфичните му креватния умения и огромния потенциал, който крие в панталона си, провокирал всички „котенца“ да пожелаят да проверят информацията от първо лице.

Явно изключение не прави и Юревич, която бързо се запленила от обаятелния му чар и харизма. Близки до Бианкалана разказват, че новоизгрялата звезда не умее да отказва плътски ласки и е готов да влезе в услуга на всяка пожелала го.

„Радва се на небивал интерес, даже не може да го повярва. Сега му е паднало – нека ги овършее“, хихикат  приятелите му. Злите езици твърдят, че фолк певицата Емануела първа започнала да хвали сексуалните акробатики на Бианкалана и не след дълго мълвата стигнала до ушите на Юревич.

На моделката също й се приискало да се качи на седмото небе, тъй като от известно време насам страдала от липса на мъжка ласка. Красавицата бързо намерила координатите на Джино и побързала да го покани да излязат.

Бианкалана, който по чудо мислел да си почива същата вечер, на секундата откликнал на любовния вопъл.

В къщата на „ВИП Брадър“ Джино призна, че след раздялата с фолк певицата Джена не е докосвал друга жена, но годежът на любимата му отприщи нечуван сексуален глад. Милионерът е твърдо решен да навакса погубеното във въздържание време и да достави радост на максимално много жени. „Скоро ще се насити и на Юревич и ще се прехвърли на следващата бройка“, сигурни са приятелите му.

6 Коментара

Mbjbv

преди 8 години

Офффф пиарите на този момък- моля спрете да ни заливате всеки ден с инфо какъв мъж е. Дайте му първо съвет да спре да ходи гушнат с кученцето си навсякъде като пъъъъълна кифла, включително селфитата от леглото, и да се пообере откъм инвазивни и неинвазивни процедури по лицето- един мъж на 36, 37 не изглежда така- дори да не извършва тежък като това моме!

Коментирай

fdsfds

преди 8 години

тежък труд, извинете ме :))

Коментирай

ох ето и другата проститутка

преди 8 години

е плия вече не е вървежна и лапа пишки за не старите крупни суми 1000 лева и цяла нощ е ваша гарантирам :)

Коментирай

До Mbjbv a.k.a "тъпа оФца"

преди 8 години

Алоооо, мис "тъпа оФца" , коя си ти да даваш съвети на някой, мърло ограничена?! Недей да ми Ффффъфлиш под статиите, да не реша да дойда и да ти пръсна отверстието :)))))))))) Абсолютна смотла, пак си решила да изнасяш шоу на коментиращите....Шута на Хот Арена! Изчезвай да пишеш домашни, дрисличке:)))))))))))) Току виж поумнееш...хахахахааххахахахах

Коментирай

Hdg

преди 8 години

Офффф аман от прости селяндури, ама то такива ще защитават този самовлюбен бонбон! Или Джинко това си ти- чувала съм доста за този ти тон към жените!? Прости комплексари, които знаят само да бълват обиди, понеже не могат да завършат две нормални изречения, за да си обосноват тезата! И съм на 31 години с висше и живяла доста в щатите, малко съм далеч от доманшни и "пръснати отверствия"! Тоя шут сигурно един американец няма приятел- не е излязал от бг квартала в Чикаго и от Енигма. Аз не съм виждала по-голямо разминаване във визия и налаган имидж!? На мама снимката, кученцето...Толкоз не мжа да отскочи за една седмица да ги види или те да дойдат. Ебахти и богаташите. Аз ходя през няколко месеца. А визията му и опита за имитация на мъжки поглед са уаууууу оффффф. Айде уважаеми комплексари млък, защото някои от нас са излизали от селата, за разлика от вас. Селското и жалката му жажда за слава няма как да се скрият.

Коментирай

bdshjd

преди 8 години

BTW, тона ви и обидните класификации няма как да изкарат тъпа мен и умен вас :)) Cauza perduta, dude!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.