Джино пазарува от битака

https://hotarena.net/lubopitno/djino-pazaruva-ot-bitaka HotArena.net
Джино пазарува от битака
Двукратният победител във „ВИП брадър” Джино Бианкалана е захвърлил бастуна, с който се придвижваше доскоро, видя HotArena.


В събота риалити героят бе станал в ранни зори, за да отиде на столичния битак в „Малашенвци”. Там се продава всичко, събирано през седмицата от мазета, тавани и сметища край София. Единствено подранилите клиенти на известния като „Мол Малашевци” битак на ул. „Лавандула” имат шанса да се сдобият с някой уникат.

 
Заради пандемията от Ковид-19 Джино и половинката му д-р Кристиана Канева пристигнаха екипирани с предпазни маски и латексови ръкавици, които на подобно място са препоръчителни целогодишно. Двойката бавно се разхождаше между многобройните сергии, но не се луташе безцелно. Гино Ташев, както е рожденото име на бившия брадър от ромски произход, куцукаше без бастун. Последната тежка операция, която Джино претърпя миналата година го е вдигнала на крака и той е зарязал помощните средства. Както е известно, преди 4 години той претърпя зверска катастрофа с мотор в Чикаго. Преди да се осакати, постоянно се хвалеше, че пръска луди пари за бързи коли и мотори. Съдбата обаче му поднесе неприятна изненада - неопитна шофьорка се вряза в него по време на движение и го остави прикован за леглото в продължение на месеци. Само бързата медицинска намеса на американската спешна помощ спаси Джино от най-лошото. Размина се на косъм и от инвалидната количка. В САЩ и Турция му направиха поредица от скъпи операции, за да запазят крайника му. В него бяха поставени пирони и пластини, които заместиха изпотрошените му кости.


Двамата с приятелката му се задържаха най-дълго пред сергия с музикални инструменти. Бианкалана си хареса една от китарите, която изглеждаше като нова и без обичайните за подобно място пазарлъци, плати с банкнота от 50 лв. След това се отправиха към сергия с най-различни джунджурии. Брюнетката разгледа многобройните дрънкулки и си избра книга и албум с репродукции на картини, пише Уикенд.

6 Коментара

Мхм

преди 3 години

В този човек всичко е фалшиво - като почнеш от името и стигнеш до дрехите.

Коментирай

Carolina

преди 3 години

taka e. Imam chestta da go poznavam beglo, pokrai obshto poznati svarzani s rabotata mi. Obache 1. ne e s rmoski proizhod- roitelite sa m u svestni i rabotlivi hora. 2. Istinskoto mu ime e Georgi. Ne znam ot kade doide tova Gino, ta Gino. Ne e Gino. Goshko e.

Коментирай

......па

преди 3 години

Антропологичните му белези показват точно цигански произход/което няма как да се скрие/, и няма нищо срамно в това.Срамно е,че не го признава,и се дистанцира от циганите.Срамно е,че се прави на това което не е,и си е присвоил чуждо име и чужда фамилия.

Коментирай

въпрос

преди 3 години

Хора, как си пускате коментар под коментар?

Коментирай

До въпрос

преди 3 години

Става само от компютър

Коментирай

ясно

преди 3 години

а-хаа, ок, мерси

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.