Джино се прибра в Чикаго

https://hotarena.net/lubopitno/djino-se-pribra-v-chikago HotArena.net
Джино се прибра в Чикаго

Риалити звездата Джино Бианкалана се прибра в Чикаго, след като прекара последните години в родната България. Преди дни кльощавият победител от „ВИП Брадър” показа снимки от дома си в САЩ.

 

С особен ентусиазъм той акцентира върху гаража си, в който са паркирани неговите безценни тузарски возила, както и върху двора пред къщата си – също обсипан с коли.

 

Известно е, че преди години Джино катастрофира в САЩ и за малко не изгуби живота си. Той претърпя множество операции, но пораженията върху тялото му бяха толкова големи, че се наложи да ползва бастун, за да се движи. Прибра се в България, където лечението е по-евтино, и прекара тук няколко години, пише „Уикенд“.

 

Междувременно се влюби и започна бизнес като ресторантьор. Заради пандемията обаче ресторантът трябваше да затвори и вероятно това е било сред причините, които са го изпратили обратно в САЩ. За момента не е ясно дали и любимата му, с която уж са сгодени, е тръгнала с него.

7 Коментара

??

преди 3 години

Все завъртате клюката за този господин,но може ли да попитам кога ще ни информирате като какъв "бизнесмен"от люпилнята за такива се явява??? Отдавна не е "звездичка" от някое шоу? Ресторантчето и то /заради Ковид/ затворено,а Джинката демонстрира макс стандарт!! Питам не защото ме обзема чувство на завист/Джинката не от тези ,които ще ме накарат да се амбицирам/,а защото той е тъмен,някак лепкав,не много искрен и вътрешно нечистоплътен индивид. Има нещо гнило в житието-битието на този " синковец"!!

Коментирай

T

преди 3 години

Явно те е амбицирал, за да си направиш труда да го коментираш. Джино много добро и възпитано момче, но не се вписва в манталитета на бай Ганьо.

Коментирай

Monkey

преди 3 години

Евала Т . Джино е голям пич !

Коментирай

така

преди 3 години

наречения г-н циганин джино,па и бианкалана може да се прибере само в циганската махала,откъдето е!а чикаго само е отишъл!показал "скъпи" коли,бил баровец,пък дошъл в беге-то да се лекува,че по йовтинко!абе,циганска работа!

Коментирай

баста

преди 3 години

Баш ми дреме за някакъв комплексар който го е срам от собственото му име и произход,та се прави на всичко друго освен на това което е."Риалити звезда" е НИЩО.гейТушев му подари два пъти едни пари-той си знае защо.

Коментирай

E

преди 3 години

Явно с Радо Тушев са си бъркали по дупките.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Жалък позьор ....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.