Джизъса чака бебе № 5 (Гелосаният мачо струва по 50 бона на месец на новата си жена)

https://hotarena.net/laifstail/djizasa-chaka-bebe-5 HotArena.net
Джизъса чака бебе № 5 (Гелосаният мачо струва по 50 бона на месец на новата си жена)

Бившия футболист Благой Георгиев – Джизъса май е забременил и новата си жена. Гелосаният мачо, който по-лесно прави бебета, отколкото има успех на терена, чака бебе № 5. Поне така твърдят от обкръжението на татуираният мачо. Актуалната любима е в началото на своята бременност. Именно бебето е причината двамата да бързат със сватбата, която ще се състои в края на май месец. Таткото на милионерската наследница Поли ще плати масрафа, дочу „Уикенд”.

 

Младата девойка е хлътнала по бившия нападател и не спира да го глези. Двамата живеят на остров Бали, където Джизъса е на издръжка на актуалната си половинка. Момичето, което е влюбено по половия атлет, харчи парите на баща си за да задоволява прищевките на бившия на Златка Райкова. Джизъса струвал по около 50 000 лева на месец на девойката, която не се впечатлявала от колосалната сума, която плащала, за да е с нея Благой.

40-годишният татуиран левент и новата му се радват на 5-звезден лукс и ежедневно посещават най-скъпия бар на острова, чиито цени са непосилни за повечето нашенци. Георгиев се радва на жаркото слънце на едно от райските кътчета на планетата вече около два месеца. Набожният нашенец прави това, което най много обича – пече се и хваща тен. На загара му вече могат да завият дори и негрите, разказват нашенци, който се връщат от почивка на Бали, където са засекли и разпознали родната звезда. Те допълват, че Благо и новата му ежедневно се глезят с с наргилета, екзотични плодове и маркови напитки, а сметките се плащат от дамата – смугла млада брюнетка, чиито родители въртят хотели във Велинград и Слънчев бряг.

„Този човек няма никакво достойнство. Стои там на издръжката на жена, истинска мъжка проститутка, а иначе е много набожен, целият изрисуван в икони и кръстове. Как не го е срам да зареже поредната си жена, да не се вижда с четирите си деца, а да килфее с 20-годишна богаташка. Пълен потрес“ – възмущават се в социалните мрежи.

Татуираният плейбой има изрисувани над 30 кръста по тялото си, но дори и те не могат да го спасят от хорското възмущение за поведението му. Смуглият мачо не спира да се хвали с лукса, в който живее. Част от последователите му се подиграха на банския му, който прилича на памперс.

„Златка няма да му прости, че й сложи рога толкова показно и то с млада богаташка. Заряза си децата и всичко“ – коментират близки до плеймейтката, която мъсти на неверника с богат 27-годишен арменец.

Осведомени източници издават, че родителите на Поли, както се казва новата на Благой, въртели хотели във Велинград и по морето. С Джизъса се запознали по съседска линия – тя му била комшийка в София и веднага му хванала окото, а не след дълго я вкарал в леглото си. Известно е, че Благой е разорен заради проблеми с хазарта, но вече се радва на финансов комфорт в лицето на новата си половинка.

10 Коментара

Jana

преди 1 година

тоя ромски боклук не е нищо повече от една държанка. пълно падение да чака да го издържат жени. има си име за тази професия. какви са тия мъже и жени без достойнство, тя пък харчела на месец 50 бона за него. тъпа патка

Коментирай

Читател

преди 1 година

Това момиче няма ли родители, които да са запознати с живота на този болен мозък. Всички деца ги е изоставил като бебета на по 1 или 2 годинки. Та те има нужда от постоянни грижи, внимание, Дали е отишъл поне веднъж на родителска среща, дали ги видял болни, и т. н. Само за снимки. Позьор без срам и морал. Горките мили деца. То не беше Христина, Лиляна, Куини, Есмер, Златка и знайни и незнайни. Оженил се , ами то няма какво да губи, само ползи ще има при развод. Добре направи Златка, че не се ожени за него, близо 4 г. го издържаше и си личеше, че го обича. Добре и направи. на Есмер баща и да го остави само с една риза на гърба, с която обикаляше медиите няколко месеца. Набожен бил, ами той е погазил всички закони от всякъде. Да му мисли влюбената девойка, Сценария се повтаря,, очакваме влюбени снимки, бебе. и шут, отива към нова. Не е лошо все пак да потърси специализира лекарска помощ.

Коментирай

биб

преди 1 година

Гадна, черна мъжка курва.Смърди на разврат и простотия.Същата черна циганка като него хванал и сега сигурно я опложда, че той друго в тоя живот не знае.После реве колко му било жал, че не бил до децата си.Ами ходи си при децата да ги гледаш какво правиш на Бали.Бахти долния мизерник прост!Той както се подиграва и гаври с всяка жена с която е и с децата си, така се гаври и с вярата в Бог! Повече му отива да се моли на дявола - защото гнусните предателства по-скоро отиват на поклонниците на Сатаната!

Коментирай

4

преди 1 година

Тази новата не е за съжаление.Публична му е биографията и щом се е хванала с него, да се готви рано или късно за същия сценарии.Този не може да се задържи с една.И не знам какво щастие очаква на гърба на поредното зарязано дете.Защото това, че ги взима от време на време не го прави баща след като дори сега 1 месец е на Бали а децата кучета ги яли.По-скоро ги лъже тия прости жени, че предишните му са били гадни и кофти, а той вярващия бил толкова добър, а те го прецаквали.Помня в биг брадър как Златка се изказваше за Христина и другите му какви зли били как го дебнели.Тя след като не ги познава, значи той и е говорил какви зли били.А то злия май е той.Да се хващаш с жена да и правиш дете да и обещаваш семейство и после с лека ръка захвърляш всичко и най-нагло парадираш с новата , дори не изчакваш известно време да не нараняваш тази дето си зарязал.Кофти човек отвсякъде, прогнил до дъното на душата си.

Коментирай

мазния

преди 1 година

тоз е пидирас ебал съм го преди години в Суходол

Коментирай

до мазния

преди 1 година

А па я го ебах отзаде в Сухиндол. Ти в Суходол а язе у Сухиндол

Коментирай

е

преди 1 година

Всички сме разочаровани освен всичко друго, но и защото със Златка видимо си пасваха по разбирания, начин на живот и т.н. Какво стана...защо той е решил нещо друго в един момент...очакваме да разберем. Водещия, който успее да го убеди за интервю, но да е повече от 5 минутно, доста гледания ще има!

Коментирай

Полиии

преди 1 година

Доброюе ли се чувства мургавито Поли, че е разделила още едно дете от баща му, то след 2 г ще и се върне Сценария е един и същт. Сладникави снимки, сърца, бебе и хайде Чао. А Набожният да беше поне изчакаш малко време да мине тези жени имат сърца,, за разлико от него. Жез5 срам демонстрира, че жена го издържа 40 г мъж който го мързи да работи. Хайде отново заличаване татуси и нови. Смешник ГОЛЯМ със здравосливни проблеми голями.

Коментирай

Do predishnia

преди 1 година

вината не е на Поли.Ако не беше тя, щеше да е някоя друга. Просто Благой не е мъж за една жена, омръзват му и следващата.Поне да беше малко отговорен и да не се обвързва с бракове и деца.

Коментирай

До кога

преди 1 година

Този до кога ще ни го показвате?? То поне да беше за пример на жените и момичетата, да не го доближават!!! Кога ще се разбере и напише, че е психично- болен?? До йога ще сее циганета в България и навън? Не виждате ли, че само циганите оравят така?? Това е типично циганско поведение!!! Нон стоп различни жени, бебета, драма, показност..!!! Този е да го надупят трима, четирима желаещи и свят да му се извие!!! Добре го оправи Есмер! Беше кат насран ксто се върна!!! Щото татко и щеше да го ебе през гащите тоя Сульо! Тъп мангал!!! Ще ни навира до безкрай грозната си тъпа мутра…!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.