Джизъса настина в Сърбия от гъзария

https://hotarena.net/laifstail/djizasa-nastina-v-sarbiia-ot-gazariia HotArena.net
Джизъса настина в Сърбия от гъзария
Благой Георгиев настина в Сърбия за ЧНГ, научи „Уикенд” от негови познати.

Бившият футболист носел широко разтворена на гърдите риза в новогодишната нощ, в резултат на което на 1 януари кихал и кашлял.
В западната ни съседка той посрещнал 2019-а с изгората си – плеймейтката Златка Райкова. Двамата участници в последния „Биг Брадър” отседнали в луксозен петзвезден хотел още на 30 декември. Кратката ваканция им излязла доста скъпо, но тандемът не съжалявал за похарчените пари.

„Единственото лошо беше, че леко настинах навръх Нова година. Но пък не е болка за умирачка – ще подсмърчам малко и ще ми мине”, разправял Джизъса.

6 Коментара

Ххх

преди 5 години

. В западната ни съседка Ники посрещнал 2019-а с изгората си – плеймейтката Златка Райкова. Пак се объркАхте нещо. Не че е изненада де...

Коментирай

Боже

преди 5 години

Хахаха страшна новина хахаха....

Коментирай

хаха

преди 5 години

Ми те толкова се сменят и разменят помежду си, че хората се объркват кой кога с кого....След време да внимават някой брат да не ожени за сестра си и тъй....

Коментирай

Кирето

преди 5 години

Стига с тези смешници

Коментирай

Ami

преди 5 години

Кви са ми смешници тея двамата като клоуни излезли от цирка, а се мислят за випове горките.Злати престарялата лелка и Благо слабият ангел утре ще и бие шута на тая сбръчкана курветина и Каляшева няма да и помогне да и оправя бръчките от рев по Благо.Да си поживее с него още месец, два, че лятото идва и Благо ще залитне по някоя малка рекла, че то друго няма да му върже и на него.

Коментирай

Амотев

преди 5 години

Повръща ми се от празни тикви,в които вятъра се разхожда на свобода. Ако се оставят на дъжда тези двамата,ще потече мътилка от разкрасяващите ги боклуци.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.