Джизъса се престраши и показа новата в лице! (ФОТО)

https://hotarena.net/az-jenata/djizasa-se-prestrashi-i-pokaza-novata-v-lice HotArena.net
Джизъса се престраши и показа новата в лице! (ФОТО)

След дълго криене, слухове, контраслухове, снимки на ръце, гърбове и части от тялото, Благой Георгиев най-сетне се престраши и се пусна едно към едно с новата си изгора.

 

Това е Полина Спасова, за която се твърди, че е с двайсетина години по-млада от футболиста и от заможно семейство във Велинград.

 

Ден преди да официализират връзката си Благой и любимата пуснаха снимка, на която са с халки, което породи съмнения, че са се венчали, пише „България Днес“.

 

 

6 Коментара

Полинка

преди 1 година

Благой Г който се прави на много набожен, целомъдрен,правоверен, КАКВО ДА СЕ КОМЕНТИРА? Всичко се повтаря от как беше оставил бременната си жена с първото дете. Любов дете, раздяла. Това беше мн. подло и грозно с Златка. На 04.02 се обяснява на Златка на 01.03 вече женен за друга... Влюбил се, та той е застаряващ 40 год... Лошо за милите дечица. А той има крещяща нужда от специализира лекарска помощ, но май и новата грозничка жена също има от такава.

Коментирай

Истина

преди 1 година

А и публикува стари снимки от времето когато се беше скрил на Бали от началото на Март, чакаше да отмине бурята, но той сам си я прави. ОСЕМЕНИТЕЛ,,, но и то ще е до време.

Коментирай

абе,

преди 1 година

Каква набожност,какви 5 лева,всичко при този е цигански панаир.А Златка изобщо не я съжалявам защото с него са от един дол дренки.Жалко е само за децата с такъв "баща''.

Коментирай

психопат

преди 1 година

Аз имам чувството, че на този тъпак изобщо не му пука за чувства на жени, деца, как им се отразяват на децата тези неща.Изглежда този само се забавлява, хваща се с някоя жена, прави си бебета, защото после не ги гледа той и когато му омръзне жената веднага я сменя с друга без грам съвест.Даже имам чувството, че дълбоко в себе си мрази жените и му прави кеф да ги зареже по най-долния и унизителен начин.За мен това не е набожен и праведен човек, а много тъп зъл и егоистичен нарцис.Точно нарцисите са много чаровни и забавни в началото , може би затова му се връзват и след това си показват истинската природа.Учила съм психология и тия са ми ясни.Даже подозирам, че този има и доза психопатия , но това няма как да се каже без изследвания.Просто той се гаври с всичко, дори с вярата в Бог! Тия са много долни и опасни и точно когато не очакваш ти забиват ножа и отиват да си гледат техния кеф.Тази новата същото я очаква, жалко че нямат очи да видят преди това ами се поддават на чар и празни приказки.

Коментирай

До психопат

преди 1 година

Много точен анализ!!! Разбира се, че е социопат с психопатски наклонности! Разликите между психопат, нарцисист и социопат са малки, но са много близки! Лечение НЯМА!! Аз лично живях с такъв мъж 9 години, безда подозирам за сициопатските му наклонности!! Много е страшно, не се говори за това в обществото, трудно се диагностицира, НЕ се лекува, НЕ подлежи на психологическа помощ! Положението е СТРАШНО! Жертвите- в случая мила, добра и отдадена жена не може да го разбере и се чувства дълго време предадена, празна, съкрушена! Има и жени, но в по-малък процент! В случая с Благой съм убедена, че е нарцисист! Аз ги познавам вече по снимка дали са такива! Мили жени, единственото спасение е да се махнеш от такъв човек! Трудно е и е тежко, но иначе си обречен да те използва доживот или в най-добрия случай да те зареже за поредната….!!!

Коментирай

До дамите преди мен

преди 1 година

Мили дами, разбирам мъката ви, но що за наивност е това?!При множество ръзки с деца преди теб, да си мислиш, че при теб ще е различно.Можеш да се излъжеш, евентуално, ако си първата, втората, но поредната е глупост

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.