Джордан дарява дрехи и обувки заради Радина

https://hotarena.net/az-jenata/djordan-dariava-drehi-i-obuvki-zaradi-radina HotArena.net
Джордан дарява дрехи и обувки заради Радина

Интересна благотворителна инициатива организира семейството на Майкъл Джордан. Големият син на баскетболиста — Джефри, планира да дари голяма част от дрехите и обувките си за благотворителност, научи HotArena.


За благородното дело го насърчила съпругата му Радина, която е българка по произход. Двамата се ожениха през 2019-та година на Бахамите, а днес са под карантина в САЩ, където изчакват преминаване на карантината.


Самият Джефри споделя, че по време на карантината семейството не е почивало много-много.



„Винаги трябва да се свърши много работа. Съпругата ми Радина е изключително добра в подреждането на нови филми и телевизионни сериали за гледане — прекарахме куп време за гледане на документални филми и стари такива, които още не сме имали възможност да видим.

Освен това ме убеждава да реорганизирам гардероба си и да даря безброй обувки и дрехи, които седят около нашата къща вече седмици наред. Вероятно ще го направя”, споделя пред „Форбс” синът на въздушния Майк, цитират от \"България днес\".

Двойката намира време и за индивидуален отдих — Джефри чете и се занимава с музика, а Радина си прави интересни маникюри. Освен това не спира да препоръчва и документалния филм на свекъра си Майкъл Джордан — „Последният танц”, който разказва за най-успешните години на спортиста.

Преди дни българката отбеляза и международния ден на майката, като публикува непоказвани кадри от сватбата си, на които е с майка си. Двете са изключително щастливи и си приличат като две капки вода.

5 Коментара

ми,

преди 3 години

Никой тук не се интересува от тези.

Коментирай

.

преди 3 години

Уф аман от тия

Коментирай

Емо

преди 3 години

Тоз черния най грозната избрал

Коментирай

хм

преди 3 години

Двойничка на Дарина Павлова

Коментирай

да

преди 3 години

Същата буца.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.