Джорджи стяга сватба! Става доведен баща на две блондинки

https://hotarena.net/lubopitno/djordji-stiaga-svatba-stava-doveden-bashta-na-dve-blondinki HotArena.net
Джорджи стяга сватба! Става доведен баща на две блондинки

Българският риалити герой Джорджи и американската тв звезда Дарси Силва стягат пищна сватба. Георги Русев, както е истинското име на нашенеца, участва в предаване на телевизия Ти Ел Си, което проседява живота на русокосите близначки с огромни гърди - Дарси и Стейси. Предаването е изключително популярно отвъд океана и всеки епизод се гледа от милиони американци.

 

Българинът и Дарси имат сложни отношения, като преди няколко месеца бяха пред драматична раздяла, а в момента са готови да подпишат официално. Това е факт след като в последния епизод Джорджи прави романтично предложение за брак на плажа. На емоционалното събитие присъстват и двете пораснали дъщери на Дарси, които също като нея са блондинки. Русев първо кара любимата си да затвори очи, а когато ги отваря, той е коленичил на един крак и държи в ръцете си огромен пръстен. Пита я дали ще се омъжи за него и следва продължително мълчание от нейна страна.

 

След няколко секунди тя все пак казва „да“ на предложението и предстои двамата да станат семейство.

 

„Чувствам се щастлива и изненадана. Това е момент, който никога няма да забравя. Има любов в сърцата и на двама ни. Този момент е всичко. И фактът, че дъщерите ми са тук, означава толкова много за мен. Преди година не мислех, че сме готови да сме сгодени, но сега смятам, че е правилно. Вярвам в нас“, споделя развълнуваната американска звезда, която вече ще има още по-силна връзка с България.

 

„Никога не сме виждали някой да предлага брак, а сега се оказва, че първият ни път е да видим, че се случва на майка ни. Много романтичен момент - залез, плаж, майка ни е щастлива. Това, че ни включи в предложението, ни кара да мислим за него, че е специален“, добавят дъщерите на Дарси. „Радвам се, че сте тук. Надявам се да ми разрешите да съм ви доведен баща. Обичам ви“, успява да промълви Джорджи, който също е силно развълнуван от момента, пише „България Днес“.

 

6 Коментара

абе,

преди 2 години

Този толкова ли няма почтен начин да си изкарва хляба в САЩ,та се набутал да става за посмешище с това ГМО Дарси и да го играе влюбен за да му плащат от предаването.

Коментирай

Джорджи

преди 2 години

на тебе ли да ти плащат?

Коментирай

Мама миа

преди 2 години

Изключително тъпо шоу, загубих няколко вечери, гледайки го, знам го и нашенкия Джордж.... Тъпотия до шия....

Коментирай

е

преди 2 години

Много готино! Желая им щастие!

Коментирай

е

преди 2 години

Това се е случило по време на снимките на шоуто, най-малко 6 месеца назад във времето. В момента, буквално преди секунди излезе интервю на Aaron Carter (брата на Nick Carter, Backstreet boys) който уж се беше сдобрил с Мелани, но сега се жалва, че пак му е бивша, защото в момента е с Джорджи!!!!

Коментирай

......па

преди 2 години

Коментиращите шоуто в социалните медии в САЩ са против семейство Силва,и най-вече срещу сестра и Стейси която не си гледа своя лицемерен непрокопсаник албанското жиголо/което и изневери/а се меси във всички връзки на без това лабилната Дарси.И двете искат лакеи,не мъже.Стейси го получи,но Георги не иска да е слуга на лакомото за внимание семейство латиноси.И двете сестри вече не приличат на хора.Изрисувани лоени топки,всичко по тях е фалшиво.Албанеца сигурно си бае всяка сутрин като се буди до Стейси-ама пуста алчност,ще търпи като е търтей.Браво на Георги,че се отдръпна от тези енергиини вампири.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.