Джулиана Гани и Венцислава Тафкова избраха Принц и Принцеса на България (СНИМКИ)

15 Май 2023, 09:32


България си има вече своите принц и принцеса. Малките чаровници Галя Ненкова и Алекс Рашков, които все още учат в детската градина, бяха провъзгласени за Принц и Принцеса на България в едноименния конкурс, организиран от Мисис България Манита Вартан.

 

В звездното жури бяха моделката и риалити звезда Джулиана Гани, Мис България 2020 Венцислава Тафкова, председателката на събитието Меги Савова, Миси България 2021 Станислава Василева, вокалният педагог Ирена Велева и Лейди България Карина Атанасова, пише Nie-jenite.

 

Децата представиха най-различни таланти, като сред тях имаше футболни надежди, каратисти, художници и много други разнородни заложби.

 

Освен Принц и Принцеса, бяха избрани и Ангел на България – Лилия Чернева, а големите победители ще ни представят на финал на световно ниво.

 

„Радвам се, че бях част от това събитие, събрало толкова талант и красота на едно място“, написа Венцислава Тафкова в личния си профил. Като член на авторитетното жури тя бе избрала бял костюм, комбиниран с черен топ.

 

Също с костюм, но в топлата бежова гама, се появи и Джулиана Гани, на която по нищо не личеше, че е родила само преди 4 месеца. На белия цвят бе заложила и организаторката Манита Вартан.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!!!!!
преди седмица
0
Много сте смешни с това определение "авторитетното жури". Как луксозни прост..утки могат да бъдат членове на авторитетно жури. И къде е Агенцията за закрила на детето. Какви са тези конкурси за деца - тези момиченца ще вземат пример от авторитетното жури в бъдещия си живот.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди седмица
0
Тези кикемори започнаха да опростачват децата още от детската градина. Какви са тези принцове,принцеси,ангели? И то избирани от пластмасови подобия на хора.Всяко едно дете е такова за родителите си.Оставете децата да изживеят спокойно и щастливо детството си,не ги обременявайте с пошлостта при възрастните.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Марина
преди седмица
0
Видяхме детенцето й не иска да я прегърне, нито целуне...Ужасна майка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени